BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.437,65
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Özcan Deniz gün sayıyor Sevimli ve Tehlikeli

6 Şubat 2015 de vizyona girecek yönetmen koltuğunda Özcan Deniz'in oturduğu son filmi Sevimli Tehlikeli'nin yayınlanan teaserları izlenme rekoru kırıyor.

Abone ol

6 Şubat 2015 de vizyona girecek yönetmen koltuğunda Özcan Deniz'in oturduğu son filmi Sevimli Tehlikeli'nin yayınlanan teaserları izlenme rekoru kırıyor.

Başarılı yapımlara imza atan şarkıcı Özcan Deniz'i yönetmen koltuğunda görmeye bir hayli alıştık. Başarılı sanatçı şimdi de başrollerini Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı 'Sevimli ve Tehlikeli' 6 Şubat'ta vizyona girmesine rağmen yönetmen Özcan Deniz resmi instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sinema severleri şimdi den heyecanladırmaya başladı.

ekran-resmi-2015-01-14-12.02.39.png

Çekimleri kısa bir süre önce tamamlanan ve montaj çalışmalarında olan Deniz, bu film için oldukça stresli ve heyecanlı olduğu gözlerden kaçmıyor. Filmin konusu ise şöyle; Zarok çok uzun yıllar önce Edirne’de henüz beşikteki bir kız çocuğunu kaçırıp, bir ailenin ömür boyu büyük acılar yaşanmasına neden olur. Aradan uzun yıllar geçer ve Zarok eline geçen bir fırsatı değerlendirir. Vicdan azabını hafifletmek için bu sefer, daha önce kaçırdığı kızı tekrar kaçırarak gerçek ailesine götürecektir! Fakat bu süreçte her iki karakteri de, aşk dolu bir macera beklemektedir...

Yönetmen ve senaristliğini üstlendiği üç filmin ardından bir kez daha kamera arkasına geçen Özcan Deniz, bu filminde de romantizmi, aşkı ve dramı harmanlıyor. Rapunzel’den Sindrella’ya Beyaz Atlı Prens’ten Robin Hood’a kadar tanıdık olduğumuz pek masalı birleştiren filmin başrollerini ise genç oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Şükrü Özyıldız paylaşıyor. Önceki üç filmden farklı olarak Özcsn Deniz bu sefer yuncu kadrosunda yer almıyor. Filmin yapımcılığını ise Avşar Film ve DNZ Film ortak üstleniyor.

ekran-resmi-2015-01-14-12.02.20.20150114131341.png

Özcan Deniz, kısa bir süreliğine filmin başrol oyuncusu ile 'Karagül' dizisinde rol arkadaşı olan Ayça Ayşin Turan'la aşk yaşayıp yoğun çalışma temposundan dolayı vakit ayıramadığı için ayrılmıştı.

Özcan Deniz daha önce Su ve Ateş, Evim Sesin ve Ya sonra gibi başarılı yapımlara imza attı bu son filmi gişe de beklenen ilgiyi görecek mi? Siz karar verin...

İşte 'Sevimli ve Tehlikeli'nin fragmanı: