BIST 8.794
DOLAR 32,34
EURO 35,09
ALTIN 2.240,00
HABER /  GÜNCEL

Öz kızına tecavüz eden babadan şok ifade

Antalya'da zihinsel engelli kızına tecavüz ettiği iddia edilen baba gözaltına alındı. Babanın kızına 3 yıldır tecavüz ettiği ve ilişkiden 3 çocuğu olduğu öne sürüldü.

Abone ol

Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Habibler Mahallesi'nde yaşayan bir vatandaş, 155 Polis İmdat hattını arayarak, komşusu E.E'nin 20 yaşındaki zihinsel engelli kızına tecavüz ettiği ihbarında bulundu.

E.E.'nin ifadesinde kızına 3 yıldır tecavüz ettiğini, tecavüz sonucu doğan 3 bebeği de gömdüğünü kabul ettiği öne sürüldü.

POLİS HEPSİNİ ALDI 

İhbar üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri eve giderek inceleme yaptı ve baba E.E. ile eşi C.E'yi gözaltına aldı. Çiftin 3 çocuğu da ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

İFADESİNDE KABUL ETTİ İDDİASI

İnşaatlarda boyacılık yapan 46 yaşındaki E.E'nin polisteki ifadesinde, kızına 3 yıldır tecavüz ettiğini, tecavüz sonucu doğan 3 bebeği de gömdüğünü kabul ettiği öne sürüldü. 

Ailenin oturduğu gecekondunun etrafı polis tarafından olay yeri şeridiyle kapatıldı. Bebeklerin 2'sinin evin bahçesine, birinin de bir başka yere gömüldüğü sanılıyor.

Cumhuriyet savcısının talimatıyla olay yeri inceleme ekiplerinin gözetiminde Kepez Belediyesi işçilerince evin bahçesinde kazı başlatıldı. Ekiplerin kazı çalışması sürüyor.