BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ahlaksızlığı abarttı!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ahlak dışı ilişkilerin dozunu iyice arttırarak bakın ne yaptı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM (Özel İçerik)- Bu sezon bitmesi planlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de cinsellikten rating kapma yarışının sınırları zorlandı. 

Kanal D'de başlayan ve dram ağırlıklı senaryosuyla izleme rekorları kıran dizi bu sezon bitirilme kararı alınmıştı. Ancak anlaşılıyor ki dizi bitmeye yakın ratingleri uçurup reklam pastasından pay almak isteyen yapımcılar çareyi en olmayacak isimleri bile yatağa atmakta buldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin dün akşam yayınlanan yeni bölümüne Hakan ve Hakan'ın babasıyla evli olan yani üvey annesi olan Caroline'in sevişme sahnesi yayınlandı.

Dizinin başladığı yıllarda Cemile'nin anaç tavrı ve yaşadığı sorunlar nedeniyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Caroline'in diziye katılması ve Ali Kaptan'ın ailesini bu nedenle terk etmesi sonrası yaşanan dramlar izleyenlere gözyaşı döktürmüştü.

Ancak konu bulamayan senaristler çareyi karışık durumları izleyiciye seyrettirmekte buldu. İzleyicinin da zamanla ilgisini yitirmesi sebebiyle senaristler karmaşık ilişki ağlarını ve sevişme sahnelerini abartarak tutunmaya çalıştı. 

Gündemde kalma çabası için Cemile karakterine önce Balıkçı karakteri ile ilişki yaşattılar ardından Kırtasiyeci karakteri ile aşk yaşamaya başladı.

Dizinin en kötü karakteri Caroline'in ise neredeyse dağıtmadığı yuva kalmadı. Ali Kaptan ile aşk yaşayarak diziye giren Caroline çıkarları için her erkeğin ilgisini üzerine çekti ve yuva dağıttı.

Son olarak dün akşamki bölümünde ise Caroline, Cemile'nin kızı Berrin ile evli olan ve kocasının da oğlu olan Hakan'la birlikte oldu.