BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,56
HABER /  GÜNCEL

Oy verdi kurşunlanarak öldü!

Osmaniye'de meydana gelen olayda Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu kullanan 20 yaşındaki Oğuzhan Kanat, çıkışta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Abone ol

Olay saat 13.00’de Cumhuriyet Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre Oğuzhan Kanat, 60 yaşındaki annesi Nezaket ile Güneysu İlköğretim Okulu’nda oyunu kullandıktan sonra, okulun karşısındaki oturduğu apartmanın önüne geldi. Bu sırada Kanat’a kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla ateş edildi. Başına ve göğsüne isabet eden çok sayıda mermiyle ağır yaralanan Kanat’a ilk müdahale olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri tarafından yapıldı. Daha sonra Özel İbn-i Sina Hastanesi’ne kaldırılan Kanat, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede 8 tabanca mermisi kovanı bulundu. Saldırganın 80 GJ 487 plakalı otomobille Zorkun Yaylası istikametine doğru kaçtığını belirleyen polis, aracı Seyir Tepe Mevkii’nde terk edilmiş olarak bulurken, yaya olarak ormanlık alana kaçan şüphelinin yakalanması için özel harekat polisleri ve jandarma operasyon başlattı.

DAHA ÖNCE BACAĞINDAN VURULMUŞ
Annesinin gözleri önünde öldürülen Oğuzhan Kanat’ın daha önce de silahlı saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Kısa bir süre önce meydana geldiği belirtilen saldırı sonrası sol bacağına platin takılan Kanat’ın annesi Nezaket Kanat sinir krizi geçirdi.