BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,71
ALTIN 2.412,65
HABER /  DÜNYA

Otomobil kamyonetle çarpıştı: 2 ölü, 5 yaralı

Gaziantep’te yakınlarının taziye ziyaretine giden ailenin bulunduğu otomobilin kamyonetle çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.<b...

Abone ol

Gaziantep’te yakınlarının taziye ziyaretine giden ailenin bulunduğu otomobilin kamyonetle çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Gaziantep Havalimanı yolunun 5. kilometresinde meydana geldi. Bir yakınlarının taziyesine ziyarete giden Hanefi Aydemir (42) yönetimindeki 27 P 0994 plakalı otomobil, Yeşilvadi Kavşağı’nda sürücüsünün ismi tespit edilemeyen 16 AK 639 plakalı yem yüklü kamyonetle çarpıştı. Hurda yığınına dönen otomobil takla atarken, kamyonet de yol kenarına savruldu. Yoldan geçen vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada araçta sıkışanlar için de olay yerine kurtarma ekipleri çağırıldı. Otomobilde bulunan Sakine ve Nigar Aydemir olay yerinde hayatını kaybederken, yaralılar Hanefi Aydemir, Yurdagül Aydemir ve Şükriye Beydüz hastaneye kaldırıldı. Kamyonette yaralanan Mustafa ve Cumali Ceylan da olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Nigar ve Sakine Aydemir’in cesetleri, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)