BIST 10.232
DOLAR 32,32
EURO 34,80
ALTIN 2.412,27
HABER /  DÜNYA

Otomobil gecekondu bahçesine uçtu

Başkent’te yoğun sis ve buzlanmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden bir sürücü, otomobiliyle bir gecekondunun bahçesine uçtu. Ters dönen otomo...

Abone ol

Başkent’te yoğun sis ve buzlanmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden bir sürücü, otomobiliyle bir gecekondunun bahçesine uçtu. Ters dönen otomobilde sıkışan sürücüyü ev sahibi kurtardı.
Kaza, sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 06 DN 6054 plakalı otomobiliyle Mürsel Uluç Mahallesi 931. Cadde üzerinde seyir eden Mehmet Felhan (28), aşırı sis ve yoldaki buzlanmanın etkisiyle kontrolünü kaybetti. Önce kaldırıma çarpan sürücü, yol kenarında bariyerlerin olmaması nedeniyle takla atarak bir gecekondunun bahçesine düştü. Gecekonduda yaşayan Cemal Bilgi, gürültüyü duyar duymaz evinin bahçesine çıktı. Bahçesindeki ters dönmüş otomobili gören Bilgi, ilk iş olarak polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Otomobilin içinde yaralı bir kişinin olduğunu gören Bilgi, sürücü Mehmet Felhan’ı sıkıştığı yerden kurtardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Felhan’ı hastaneye kaldırdı.
Ev sahibi Cemal Bilgi, yol kenarında bariyerlerin olmamasından dert yandı. Evinin bahçesine 11 defa otomobil düştüğünü belirten Bilgi, geceleri uyumaya korkar olduğunu ve yetkililerden yardım isteğini söyledi. Bilgi’nin komşusu Mahir Aydoğmuş da aynı konudaki şikayetlerini dile getirdi. Geçen sene evinin bahçesine düşen bir otomobil sürücüsünün hayatını kaybettiğini kaydeden Aydoğmuş, yetkililerden yol kenarına barikat yapmalarını istedi.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
(İHA)