BIST 9.674
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.508,10
HABER /  GÜNCEL

Annesi polise oğlu için yalvardı

Konya'da bir anne, evden hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla yakalanan oğlunun, cezaevine götürülmesini istedi.

Abone ol

Konya'da iki komşusunun evini soyan 17 yaşındaki genç, polisler tarafından yakalanınca annesi, "Bu benim oğlum götürün cezaevine atın. Tüm komşularımıza zarar verdi" diyerek çocuğuna tepkisini dile getirdi.

Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde uygulama yapan polis ekipleri, durdurdukları otomobilin bagaj kısmında battaniyeye sarılı bir LCD televizyon buldu. 

Televizyonun bir evden çalındığı tespit edilince, poliste farklı suçlardan kaydı bulunan otomobilin sürücüsü A.G. (17) gözaltına aldı.

KEŞKE ANNESİ OLMAZ OLAYDIMhirsiz.jpg

Bu sırada oturdukları mahallede oğlunun hırsızlık olayına karıştığını duyan anne Hanife G. olay yerine geldi. Polis aracındaki şüphelinin oğlu olduğunu fark eden Hanife G, "Komşularımın hepsine zarar veriyor. Oğlumun cezaevine götürülmesini istiyorum. Mahallenin hepsinin evini soyan bu çocuk. Mahallede bir hırsız varsa o da bu. Keşke annesi olmaz olaydım" dedi.

Daha sonra oğluna dönen Hanife G, "Senin baban tek kişinin kalbini kırmazdı" diyerek gözyaşı döktü.

EŞİ BİR YIL ÖNCE KALP KRİZİ SONUCU ÖLMÜŞ

Eşi bir yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hanife G, polis ekiplerince sakinleştirildi. Gözaltına alınan A.G. ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.