BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,81
ALTIN 2.430,19
HABER /  DÜNYA

Otomobil çukurda asılı kaldı

Konya’da, boru döşemek için açılan 4 metrelik çukurda asılı kalan otomobilin sürücüsü ve 8.5 aylık hamile eşi yaralandı.<br/>Kaza, saat 22.0...

Abone ol

Konya’da, boru döşemek için açılan 4 metrelik çukurda asılı kalan otomobilin sürücüsü ve 8.5 aylık hamile eşi yaralandı.
Kaza, saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Fatih Mahallesi Muallim Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yusuf Balcı (29) idaresindeki 42 NB 229 plakalı otomobil seyir halindeyken uyarı levhalarını fark etmeyerek çalışma alanına girdi. Sürücü Yusuf Balcı otomobili durduramayınca boru döşemek için açılan 4 metrelik çukurda asılı kaldı. Kazada sürücü Yusuf Balcı ve 8.5 hamile eşi Müşerref Balcı (27) yaralandı. Olayı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerin gelen sağlık ekipleri hamile kadını otomobilden indirdi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralanan sürücü Yusuf Balcı ise Konya Numune Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)