BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,75
ALTIN 2.396,66
HABER /  DÜNYA

Otobüste hırsız alarmı

Adana’da toplu taşıma otobüsünde bir kişi cüzdanının çalındığını fark edince, şoför otobüsün kapılarını kilitledi. Polis gelene kadar kapıla...

Abone ol

Adana’da toplu taşıma otobüsünde bir kişi cüzdanının çalındığını fark edince, şoför otobüsün kapılarını kilitledi. Polis gelene kadar kapılar açılmayınca sinirler gerildi, polis yaklaşık 100 yolcuyu tek tek aradı ancak cüzdan bulunamadı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Sarıçam ilçesine bağlı Mithat Özsan Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, 01 BU 371 plakalı Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan toplu taşıma aracı Çukurova Üniversitesi Yerleşkesi’nden yaklaşık 100 kadar yolcu alarak Bahçeşehir Mahallesi’ne doğru hareket etti. Ancak otobüs 3 durak gittikten sonra Ahmet Oruç (32) isimli bir yolcu cüzdanının olmadığın ileri sürerek 155 polis imdatı aradı. Polis hemen otobüs sürücüsü ile irtibata geçerek otobüsü durdurmasını ve kapıları açmaması talimatını verdi. Bunun üzerine otobüsün kapıları kapanırken, yaklaşık 10 dakika 100’e yakın yolcu otobüsün içinde mahsur kaldı. Polis olay yerine gelip yolcuları tek tek aşağı indirerek cüzdan araması yaptı. Otobüste bulunan kadın yolcuları ise otobüsün iki bayan sürücüsü aradı. Bu arada sinirler gerilirken, bazı yolcular basın mensuplarının görüntü almasına sinirlendi. Yaklaşık 20 dakika süren aramanın ardından Oruç’un cüzdanı bulunamadı. Bunun üzerine yolcular otobüse tekrar binerek evlerinin yolunu tutarken, Oruç ise Sarıçam Polis Merkezi’ne giderek şikayette bulundu.
Yolcular daha önce böyle bir şeyin başlarına gelmediğini, bir kişinin cüzdanı çalındığı için otobüste mahsur kaldıklarını, polis tarafından hırsızın bulunması için tek tek arandıklarını söyledi.
(İHA)