BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.439,92
HABER /  GÜNCEL

Otobüs durağında korkunç cinayet

Antalya'da bir kişi durakta bekleyen 2 kadını öldürüp, intihara kalkıştı

Abone ol

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde 30 yaşındaki Mutlu Polat, otobüs durağında bekleyen 37 yaşındaki Şule Seçil Tengir ile 33 yaşındaki Hürrem Babaoğlan'ı pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Polat, daha sonra aynı tüfekle intihara kalkıştı.

Olay, saat 08.30 sıralarında Antalya Caddesi'nde meydana geldi. Manavgat'ta bir otelde çalışan Mutlu Polat, 07 LHD 36 plaka otomobiliyle Antalya Caddesi'ne geldi. Aracından inen Polat, elindeki pompalı tüfekle otobüs durağında bekleyen Şule Seçil Tengir ile Hürrem Babaoğlan'ın üzerine ateş etti. Çeşitli yerlerinden yaralanan kadınlar, kanlar içinde yere yığılırken, Mutlu Polat daha sonra aynı tüfekle göğsüne ateş etti.

s.20130408132515.jpg

Yaralılardan Şule Seçil Tengir olay yerinde yaşamını yitirdi. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Hürrem Babaoğlan ve Mutlu Polat, Manavgat Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralılardan Hürrem Babaoğlan, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. İki kadını öldüren Mutlu Polat ise ameliyata alındı. Tengir ve Babaoğlan'ın cesetleri hastane morguna gönderildi.

Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

O CANİ SUÇUNU İTİRAF ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

EŞİNİ ÖLDÜRÜP DOLABA SAKLADI

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, boşandığı eşi Hülya A.’yı (36) bıçaklayarak öldürdükten sonra dolaba sakladığı iddia edilen A.İ., İstanbul'da teslim oldu.

Olay, geçen cuma saat 16.00 sıralarında, 6002 Sokak'ta ortaya çıktı. Eşinden boşanıp iki oğluyla birlikte kiraladığı evde yaşamaya başlayan ve bir halı yıkama fabrikasında iş bulan Hülya A., iddiaya göre çalıştığı işyerinin ortaklarından S.Ş. tarafından taciz edilmeye başlayınca savcılıktan koruma talebinde bulundu. Savcılık, 2 Nisan 2013 tarihinde polise yazı yazarak, Hülya A.’nın koruma altına alındığını bildirdi. Polis de genç kadının, S.Ş.’nin tacizine karşı korunmaya alındığını bildirdi. S.Ş. ise İstanbul’daki eski kocası A.İ.’ye telefon ederek, “Eski eşinle konuşuyorduk. Sen araya girmeseydin evlenecektik.” dedi. Bunun üzerine A.İ., 2 Nisan akşamı İzmir’e geldi. Hülya A.’nın evine giden A.İ., iki oğulları şehirdışında olduğu için eski eşiyle yalnız kaldı. 

CESEDİ DOLABA SAKLAYIP KAÇTI

A.İ.'nin, buradaki tartışma sırasında Hülya A.'yı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi. Cesedini elbise dolabına saklayarak kaçtı. İki gün sonra, Hülya A.’nın çalıştığı halı yıkama fabrikasındaki çalışma arkadaşlarına telefon ederek, “Hülya’yı öldürdüm. Cesedini elbise dolabına koydum.” dedi. Görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine giden Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genç kadının cesedini buldu. Polis, cinayet faili olarak eski koca A.İ.’nin yakalanması için çalışmalarını sürdürürken ceset ise otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Hülya A., dün Kemalpaşa ilçesinde toprağa verildi.

Çiftin Adana'da olan oğlu M.İ.'yi İzmir'e getiren polislerin, zanlı A.İ. ile telefonla temasa geçtiği belirtildi. İkna görüşmeleri sonucunda İstanbul'a kaçtığı ortaya çıkan A.İ., Bağcılar Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Zanlı A.İ.'nin, işlemlerinin ardından İstanbul'da adliyeye sevk edileceği bildirildi.

İLİŞKİYİ REDDEDİNCE DAĞ BAŞINDA BIRAKTI

HABERİ DİĞER SAYFADA

[PAGE]

Aydın'da, ilişki teklifini reddettiği adam tarafından dağlık alanda terkedilen kadını AFAD kurtardı.

Polis, jandarma ve AFAD ekibinin bölgedeki 6 saatlik aramasına rağmen E.K.'ye ulaşılamadı.

Mevsimlik işçilerin iş bulmasına aracılık etmek olarak bilinen 'dayıbaşılık' yapan evli 3 çocuk babası E.K., kendisi gibi evli 3 çocuk annesi tarım işçisi A.D.'ye dün telefon edip buluşmak istediğini söyledi. E.K. teklifini kabul eden A.D.'yi, 09 AH 742 plakalı otomobiliyle yaşadığı Umurlu Beldesi'nden aldı. İkili önce Aydın'a gidip birlikte yemek yedi, ardından da otomobille bir süre dolaştı. Saat 16.00 sıralarında E.K., A.D.'yi Ilıcabaşı Mahallesi Zindan Deresi Mevkisi'ndeki ıssız dağlık alana götürdü.

İLİŞKİ TEKLİFİNİ REDDEDİNCE, TERK EDİP GİTTİ

İddiaya göre E.K., burada A.D.'ye cinsel ilişki teklifinde bulundu. Teklifine olumsuz yanıt veren A.D.'nin yanından yaya olarak ayrılan E.K. uzaklaşıp, gözden kayboldu.

Bir süre otomobilde beklemesine rağmen E.K.'nin dönmemesi üzerine A.D., cep telefonundan '155 Polis İmdat' ihbar hattını arayıp yardım istedi. Bölgeye polis, jandarma ve Aydın AFAD ekipleri yönlendirildi. Yardım bekleyen A.D. kurtarıldı. A.D.'nin gösterdiği yönde 6 saat süreyle yapılan aramaya rağmen E.K. bulunamadı. E.K.'nin Köşk İlçesi'ne bağlı Ilgın Köyü'ndeki evine de dönmediği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, jandarma E.K.'nin bulunması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.