BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.470,96
HABER /  GÜNCEL

Otobüs durağında bomba paniği

4. Levent otobüs duraklarında unutulan bayan çantası polisi alarma geçirirken, çevredeki vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı

Abone ol

Beşiktaş 4.Levent otobüs duraklarında unutulan bayan çantası polisi alarma geçirirken çevredeki vatandaşlara kısa süreli panik yaşattı.

Eski Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan 4. Levent otobüs duraklarında bir çantanın bırakıldığı ihbarını alan polis ekipleri alarma geçti. Olay yerine gelen polis ekiplerinin durakta bir bayan çantasının olduğunu belirledi. Çantanın bırakıldığı otobüs durağının askeri lojmanlara yakın olması ve geçtiğimiz günlerde Etiler'de meydana gelen patlama sebebi ile daha dikkatli davranan polis ekipleri durağı ve çevresini boşaltarak emniyet şeridi çekti.

Olay yerine bomba imha uzmanı ekipler çağrıldı. Eski Büyükdere Caddesi Maslak istikameti ekiplerin müdahalesi sırasında kısa bir süre yayalara ve araç trafiğine kapatıldı. Bomba imha ekiplerinin özel kıyafetlerini giyerek çanta üzerinde yaptığı incelemede çantanın durakta unutulan bir bayan çantası olduğunu ve içinin boş olduğunu belirledi. Çantanın boş olduğunu öğrenen vatandaşlar rahat bar nefes alırken durak ve yol yeniden trafiğe açıldı.