BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.410,20
HABER /  GÜNCEL

Otel odasında şüpheli ölüm!

Bursa'da 25 yaşındaki bir kadın, kaldığı otel odasında ölü bulundu. Genç kadının başucunda ise, kokladığı sanılan yapıştırıcı (bally) poşeti ve kutusu bulundu.

Abone ol


Olay Alacamescit Mahallesi Çancılar Caddesi'nde faaliyet gösteren bir otelde meydana geldi. İddiaya göre dün gece otele giriş yaptığı ve bir barda çalışmak için Adıyaman'dan geldiğini söylediği öğrenilen 25 yaşındaki Mehtap U. (Uçar) kaldırılmasını istediği sabah saatlerinde arayan görevliye cevap vermedi. Durumdan şüphelenen otel görevlileri, yedek anahtarla girdikleri odada genç kadının yatağında hareketsiz yattığını gördü.

BEBEĞİNİ KAYBETTİ İDDİASI

İhbar üzerine otele gelen polis ekipleri, öldüğü belirlenen genç kadının kaldığı odada geniş çaplı inceleme yaptı. Genç kadının odasına çekilmeden önce alkol aldığı belirtilirken, başucunda da yapıştırıcı kokladığı anlaşılan bir poşet ve bu yapıştırıcıya ait boş kutu (bally) bulundu. Genç kadının zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Mehtap U.'nun görevlilerle sohbet ettiği sırada yaklaşık bir ay önce Ege Üniversitesi Hastanesi'nde bir bebek dünyaya getirdiği ve bebeğini kaybettiği söylediği öne sürüldü.

Mehtap U.'nun cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp morguna götürülürken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Güvenlik güçleri, kadının yakınlarına ulaşmaya çalışıyor.