BIST 9.805
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.429,69
HABER /  GÜNCEL

Osmanlı torununun kasedi porno sitesine düştü!

İngiltere'nin AB'den ayrılma kararı aldığı referandum sonrasında Londra eski Belediye Başkanı Boris Johnson'ın yaptığı konuşmayı 18'lik siteye yüklediler.

Abone ol

Londra'nın eski belediye başkanı Boris Johnson'ın İngiltere'deki AB referandumundan sonra yaptığı zafer konuşması +18'lik siteye yüklendi.

Independent'in haberine göre; site bunun sebebini, Johnson'ın söz konusu konuşmada "15 milyon İngiliz'i becermesi" olarak açıkladı. Site, resmi Twitter hesabından 24 Haziran'da bir tweet atarak, "Britanya, bundan sonra kendini becermek istediğinde bizi kullan" yazdı.

BU İLK POLİTİK EYLEM DEĞİL

Bu bir +18 sitesinin takındığı ilk politik tutum değil. Daha önce de bir başka +18 site, ABD'nin California eyaletindeki kullanıcılarını LGBT karşıtı yasayı kabul ettikleri için bloklamıştı.

OSMALI TORUNU OLARAK BİLİNİYOR

Osmanlı'da gazetecilik ve bakanlık yapan Ali Kemal'in torunu Boris Johnson, Londra Belediye Başkanlığı'ndan sonra şimdi de AB'den ayrılma kararı alan İngiltere'nin başbakanı olma yolunda yürürken, hem İngiltere hem de Türkiye'de Johnson Ailesi'nin Türklüğü üzerine çok konuşuluyor.