BIST 10.231
DOLAR 32,34
EURO 34,79
ALTIN 2.389,84
HABER /  DÜNYA

’’Ortadoğu coğrafyasında savaş istemiyoruz”

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu Arap Devletler Türkiye temsilcisi Büyükelçi Mohammed El Fatah Naciri’ye, “B...

Abone ol

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu Arap Devletler Türkiye temsilcisi Büyükelçi Mohammed El Fatah Naciri’ye, “Bizler Türkiye Gençlik Konfederasyonu olarak Ortadoğu coğrafyasında savaş istemiyoruz” dedi.
Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, Ankara’da Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un Arap Devletler Temsilcisi Mohammed El Fatah Naciri ile yaptığı toplantıya gençliği temsilen katıldı.
Cevahiroğlu burada Arap Devletler Türkiye Temsilcisi Büyükelçi Mohammed El Fatah Naciri’ye, “Biz Türkiye Gençlik Konfederasyonu olarak her zaman ve her daim Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu’na tam bağlı bir kuruluşuz. Bizler Türkiye Gençlik Konfederasyonu olarak Ortadoğu coğrafyasında savaş istemiyoruz. Biz gençler olarak savaşsız bir dünya istiyoruz” dedi.
Cevahiroğlu, Filistin, Mısır ve Suriye’de yaşanan olaylardan gençlik olarak kaygılı olduklarını belirtti.
Arap Devletler Türkiye Temsilcisi Büyükelçi Mohammed El Fatah Naciri ise konuşmasında “Gençlerimiz çok önemlidir Bizde Arap Devletler Ligi olarak gençlerimize çok önem veriyoruz ve siz gençlere daha güzel bir dünya için çalışıyoruz” diye konuştu.
Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, Arap Devletler Türkiye Temsilcisi Büyükelçi Mohammed El Fatah Naciri’ye Türkiye Gençlik Konfederasyonu çalışmaları hakkında da bilgi verdi.
(İHA)