BIST 10.254
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.394,06
HABER /  DÜNYA

R&M, hizmet ağını Türkiye’de yaygınlaştırıyor

İsviçre temelli kablolama uzmanı Reichle & De-Massari (R&M), bilişim sektöründeki hizmet ağını tüm Türkiye’de yaygınlaştırmayı amaçlıyor. R&...

Abone ol

İsviçre temelli kablolama uzmanı Reichle & De-Massari (R&M), bilişim sektöründeki hizmet ağını tüm Türkiye’de yaygınlaştırmayı amaçlıyor. R&M, İstanbul’da gerçekleştirmiş olduğu iki günlük QPP (Sertifikasyon) eğitimi ile ürünlerini ve çözümlerini tüm Türkiye’ye yaygınlaştırma konusunda önemli bir aşama kaydetti. 15 şirketten 30 bilişim uzmanının katıldığı programda detaylı bir eğitim gerçekleştirildi.
R&M, Sertifikasyon Egitimi ile dünya çapında birinci sınıf bir eğitim ve kurulum imkanı sunuyor. R&M Kalifiye Ortak Programı, eğitim, sertifikalandırma ve pazarda R&M Freenet kablo sistemlerinin satışını yapan ve bu kabloları planlama ve kurulumların yanı sıra devam etmekte olan faaliyetlerinde kullanan tüm R&M ortakları için uzun vadeli destek konularını kapsıyor. R&M program çerçevesinde yalnızca kendi bünyesinden son derece kalifiye çalışanları eğitmen olarak görevlendiriyor. Eğitmenler her sene yeniden sertifikalandırılıyor.
Eğitim süresince katılımcılar, R&M Ortadoğu, Türkiye ve Afrika Teknik Operasyonlar Başkanı Shibu Vahid ile etkileşim içerisindeydiler. Sertifikasyon eğitimi ile ilgili konuşan Shibu Vahid, “Türkiye’deki pek çok CIO ve bilişim profesyoneli artık ürünlerimizi ve çözümlerimizi çok iyi biliyorlar ve ürün ve çözümlerimizin kalitesi hakkında akıllarında en ufak bir soru işareti yok. Birçok proje için birlikte işbirliği gerçekleştirebileceğimize inanıyorlar” dedi.
R&M olarak Ortadoğu ve Afrika’da büyük başarılar elde ettiklerini söyleyen R&M Türkiye Müdürü Süleyman Tokmak ise kısa bir süre içerisinde bu başarıyı Türkiye’ye de taşımayı hedeflediklerini belirtti. “Türkiye’deki BT piyasası Avrupa, Ortadoğu ve Asya ile benzer özellikler taşımasının yanı sıra özgün bir piyasa. R&M olarak bu pazarların her birinde şirketimizi kilit oyuncu olarak konumlandırdık ve Türkiye’de de sağlam bir yer edinmek için kapsamlı deneyimlerimizden faydalanacağız“ diyen Süleyman Tokmak; “Ekibim şirketin ülkemizdeki iletim kanalını geliştirmeye odaklanacak, deneyimlerimiz ve yeteneklerimiz sayesinde kurumun hedeflerine ulaşmak ve karşılıklı fayda sağlamak için büyük çaba göstereceğiz“ açıklamasında bulundu.
(İHA)