BIST 10.270
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.394,48
HABER /  DÜNYA

ORMAN AÇIKLADI, AYBABA GİDİYOR MU?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Samet Aybaba ile gelecek yıl yola devam edip etmeyeceklerine yönelik, “Beşiktaş ilkele...

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Samet Aybaba ile gelecek yıl yola devam edip etmeyeceklerine yönelik, “Beşiktaş ilkelerle yönetilen bir kulüp, son dört maçımız kaldı. Dört maçımızı oynayacağız. Sezon sonu gelecek hep birlikte oturup karar vereceğiz” dedi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Karadeniz Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’nce, kulübün kuruluşunun 110. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen geceye katılmak üzere geldiği Karadeniz Ereğli ilçesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bir gazetecinin gelecek yıl Teknik Direktör Samet Aybaba ile yola devam edip etmeyeceklerine yönelik sorusuna yanıt veren Orman, “Beşiktaş ilkelerle yönetilen bir kulüp, son dört maçımız kaldı. Dört maçımızı oynayacağız. Sezon sonu gelecek hep birlikte oturup karar vereceğiz” dedi.
Beko Basketbol Ligi’nde Erdemir ile oynadıkları maçı da değerlendiren Orman, “Burada keyifli centilmence iyi ağırlanmam çok güzel, hamdolsun biz Türkiye’nin her yerinde tüm rakip takımlarımızla olsun ilişkilerimiz iyi olan bir camiayız. Gayet güzel ve keyifli bir maç oldu kazandığımız için mutluyuz” diye konuştu.
Yönetimden istifa eden yöneticilerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Orman, “Hayırlısı olsun, istifa tek taraflı bir müessese, istifa daha önüme gelmedi, gelirse derhal kabul edeceğim. Beşiktaş için kayıp olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.