BIST 9.804
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.429,58
HABER /  EKONOMİ

Orkun Mandıracılar kimdir? İş adamı Orkun Mandıracılar kaç yaşında, nereli, şirketleri nelerdir?

07 Mart 1984 yılında Bursa’da doğan, eğitimini Bursa'da tamamlayan daha sonra İstanbul’a yerleşen, genç yaşta iş hayatına atılan Orkun Mandıracılar, ilk şirketini 2008 Yılında iç piyasa ürünler ile başlatarak, 2018 yılında ise eğitim sektörüne yatırım yapan Orkun Mandıracılar, faal olarak Türkiye’de MANDIRACILAR YAPI DIŞ. TİC VE SAN. LTD. ŞTİ kurucusu olarak iş hayatına devam etmektedir.

Abone ol

07 Mart 1984 yılında Bursa'da doğan, eğitimini Bursa'da tamamlayan daha sonra İstanbul'a yerleşen, genç yaşta iş hayatına atılan Orkun Mandıracılar, ilk şirketini 2008 Yılında iç piyasa ofis ve ev mobilyaları üretimi yaparak başlamıştır.

Daha sonra 2009 senesinde ORMAN markasıyla yola devam ederek inşaat, dış cephe ve iç mimarlık hizmeti veren, yurt içi ve yurtdışında devlet ve birçok özel projelere imza atmıştır.

2015 yılından sonra ise Irak Bağdat hükümeti ile anlaşma yaparak green bölgede bakanlığın komple tefrişatını üstlenmiştir.

Yurt dışına açıldı

Kuzey Irak'ta yerel yönetim ile spor kompleksi inşaat, cephe ve iç dekorasyonlarında birçok projeye öncülük eden Orkun Mandıracılar, Londra Oxford Street bölgesinde birçok office iç mimari ve dış cephe projelerinde öncülük etmiştir.

2017 yılından itibaren ise İngiltere, Almanya ve Avusturya'da İnşaat sektöründe ve HAMPABLO GMBH gibi birçok büyük markanın mağaza iç tasarımlarını üstlenmiştir.

Türkiye'de ise Galatasaray Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, İstinye Üniversitesi, Şafak Hastanesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Diler Holding, Alman Hastanesi ve Vatan Group hastaneleri gibi birçok kamu ve özel kuruşlara hizmet vermiştir.

2018 Yılında ise eğitim sektörüne yatırım yapan Orkun Mandıracılar, faal olarak Türkiye'de MANDIRACILAR YAPI DIŞ. TİC VE SAN. LTD. ŞTİ kurucusu olarak iş hayatına devam etmektedir.