BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Orhan Pamuk'u böyle görmemiştik

Nobel ödüllü yazarımız Orhan Pamuk'u böyle görmemiştik.. Hindistan'da plajda sevgilisiyle yürürken görüntülendi.

Abone ol

Nobel Edebiyat ödüllü yazar Orhan Pamuk, Hint sevgilisi ile Goa plajında görüntülendi. Gazete Habertürk o fotoğrafları sürmanşetten Masumiyet Plajı'nda başlığı ile yayınladı..

'Masumiyet Müzesi' romanının tanıtımı için Hindistan'da bulunan Orhan Pamuk, Hint yazar sevgilisi Kiran Desai ile ülkenin tatil cenneti Goa'daki Calangute Beach'te bir aylığına kiraladı.

İki sevgili burada hem romanları üzerinde çalıştı, hem sahilde romantik yürüyüşlere çıktı. Plaj gezilerinden birinde Goa'da yaşayan Türk fotoğraf sanatçısı Sinan Göksel görüntüledi.

Orhan Pamuk tatile çıkmadan önce Mumbai'de yaptığı açıklamada Desai'ye olan aşkını itiraf etmiş ve "Kiran'ın kız arkadaşım olduğu bir sır değil. O çok akıllı güzel bir insan ve büyük bir yazar. Hindistan onunla gurur duymalı" demişti.

Hint basınındaki haberlere göre Desai, Goa'daki tatilde yazdığı romanına son rütuşları attı. Pamuk bir Hint gazetesine Desai ile ilişkilerini anlatırken "Birbirimize çok yardımcı oluyoruz. Kiran kitabımın İngilizce'ye çevrilmesi sırasında bana çok yardımcı oldu" dedi. Gazete Pamuk'un İstanbul'un sokak satıcılarıyla ilgili roman üzerinde çalıştığını da yazdı.