BIST 9.575
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.472,51
HABER /  GÜNCEL

Orhan Miroğlu HDP'ye destek verdi mi? Gerçek ortaya çıktı

25. ve 26. Dönem AK Parti Milletvekili olan Orhan Miroğlu'nun Twitter’da HDP'ye destek verdiği ve ''Türkiye’nin huzur ve selameti için HDP barajı aşmalıdır. Yoksa dağ, gençler için haklı bir seçenek olur” dediği iddia edilmişti. Miroğlu iddiayı yalanladı ve kendi adına açılmış bir hesaptan fake mesajlar atıldığını açıkladı.

Abone ol

Türkiye 24 Haziran erken seçimlerine hazırlanıyor. Siyasi partiler arasındaki atışmalar yavaş yavaş sertleşirken dikkat çeken çıkışlar da gelmeye devam ediyor.

25. ve 26. Dönem AK Parti Milletvekili olan Orhan Miroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’a destek verdiği iddia edildi. Ancak Miroğlu Twitter hesabından bir açıklama yaparak iddiayı yalanladı.

Sosyal medyada kendisi adına dönen “Selahattin Demirtaş o cezaevinde olmayı hak etmiyor. Türkiye’nin huzur ve selameti için HDP barajı aşmalıdır. Yoksa dağ, gençler için haklı bir seçenek olur” mesajı için Miroğlu şu açıklamayı yaptı:

''Adım kullanılarak bir fake hesaptan, bana ait olmayan tweetler atılıyor. İtibar edilmemeli. Aday değilim, ama milletvekiliyim ve partimin başarısı için ilimde çalışmalarımı sürdürüyorum, işi gücü alçaklık olanlar elbette alçaklığa devam edip duracaklar''