BIST 10.657
DOLAR 32,17
EURO 35,02
ALTIN 2.433,45
HABER /  GÜNCEL

Orhan Hakalmazdan büyük gaf

Orhan Hakalmaz, TRT'de canlı yayında öyle bir laf etti ki yönetim dahil herkes şaşırdı. Hakalmaz sözlerini düzeltti ama...

Abone ol

Kadir Çöpdemir’in iki TRT sunucusu bayanla birlikte sunduğu “Sen Türkülerine Söyle” isimli programın cumartesi günkü bölümüne “Muro” diye tanınan Mustafa Üstündağ konuk oldu.

Ünlü sanatçılar Zerrin Özer, Gülşen Kutlu ve Orhan Hakalmaz’ın jüri üyeliği yaptığı programda bir ara sözü alan Orhan Hakalmaz, türkülerin çok önemli olduğunu ve çok sevdiğini vurguladı.

LANET OLSUN İÇİMDEKİ SEVGİYE

Hakalmaz, bunu anlatmak için de Muro’nun “Lanet olsun içimdeki insan sevgisine” sözünden esinlenerek, “Lanet olsun içimdeki Türkiye sevgisine” dedi. Pot kırdığını anlayıp Hakalmaz, düzeltmek isterken bu kez “Lanet olsun içimdeki bu Anadolu sevgisine” sözlerini kullandı. Salonda gergin anlar yaşanırken, programa reklam arası verildi.

TARİHİN KARANLIK SAYFASI

Aradan sonra sunucu Kadir Çöpdemir, çok fazla tepki geldiğini belirterek, Hakalmaz’ın sözlerinin yanlış anlaşıldığını vurguladı. Bozulduğu görülen Hakalmaz da, “Bu nasıl yanlış anlaşılır yani? Benim anlatmak istediğimden başka türlü nasıl bir anlam çıkarıyorlar anlamıyorum” dedi.

Konuyu daha fazla uzatmak istemeyen Kadir Çöpdemir, “Orhan Hocam, bırakalım artık isterseniz bunu. Tarihin karanlık sayfalarında kalsın” dedi. Ara ara Hakalmaz yeniden konuya dönüp düzeltmek için uğraşırken, daha sonra programa devam edildi.