BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,03
ALTIN 2.501,47
HABER /  POLİTİKA

Operasyonlar devam edecek !

Tüzmen haberlere "fena" kırılmış ! Bu kez CNN'de soruları eleştirilere yanıt veren Tüzmen, sertleşti..!

Abone ol

Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen bugunkü basın toplantısının ardından akşam saatlerinde CNN'de yayınlanan Manşet Programında Mithat Bereket'in sorularını yanıtladı. Tüzmen basın toplantısındaki sözlerini tekrarlayarak, "Kurşunun nereden geldiği belli değil. Ancak şunu kimse unutmasın ! Başta gümrükler olmak üzere operasyonlar tüm hızıyla devam edecektir" dedi.

Kendisine yönelik eleştirileri değerlendiren Tüzmen, "Kimin elinde ne varsa hodri meydan. Buyrun elinizden gelen herşeyi yapın. Açılan davada sonuna kadar gidilsin" dedi. Haberle ilgili dosyanın daha önce kendilerine bilgi verilmediğinden şikayet eden Tüzmen, " Keşke haberimiz olsaydı. Bu konuda Sayın Bakan Şener'le görüştüm. O da bilgisinin olmadığını söyledi. Ne yapılım canları sağolsun" dedi.

Tüzmen Kapıkule Operasyonu'yla ilgili olarakta herşeyin kendisi bilgi dahilinde gerçekleştiğini söyleyerek bu konudaki çalışmalar devam edecek. Kimse endişeye kapılmasın. Operasyonlar devam edecek.

Öte yandan dün Hürriyet Gazetesinde Ayşe Arman imzalı röportajıda değerlendiren Tüzmen, "Oradaki ifadelerin tamamı bana ait. Ancak başlıkta yer alan ifadeyi gazeteci arkadaşımıza aittir" dedi.