BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.440,43
HABER /  MAGAZİN

Onur Can Özcan kimdir kaç yaşında son haberi kötü ama...

Onur Can Özcan kimdir, kaç yaşında ne iş yapıyor ve Onur Can Özcan son haber ne bulundu mu soruları son günlerde merak konusu oldu. Arkadaşları ile bir tekneye binip uzaklaşan Onur Can Özcan'dan hala ses yok, umutlar tükeniyor. Peki ama Onur Can Özcan kim, hangi şarkıları yazdı, beste ve şarkı sözleri hangisi? İşte Onur Can Özcan hakkında merak edilenler...

Abone ol

Onur Can Özcan kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor ve Onur Can Özcan bulundu mu aramaları son günlerde iyice hız kazandı. 21 yaşında ünlü söz yazarı Onur Can Özcan, Şile'de 5 arkadaşı ile birlikte bir tekneye bindi ve İmrenli Sahili'nden uzaklaştı. Her şey güzel ve keyifli başlamışken tekne 300 metre açıkta alabora oldu ve genç yetenek Onur Can Özcan'dan hala bir ses yok. Ferhat Göçer'in de yakın arkadaşı olan ve birçok şarkısına söz yazan Onur Can Özcan'dan henüz kötü haber gelmedi fakat umutlar giderek azalıyor. 

TEKNEDE KİMLER VARDI: İmrenli Koyu'ndan denize açılan 5 kişinin içinde bulunduğu tekne, kıyıdan yaklaşık 300 metre açıkta, henüz bilinmeyen bir nedenle alabora oldu.

Teknedeki Hasan Ekşi (23), Recep Gülyıldırım (26), Levent Sarı (30) ve Ulaş Sarı (23) yüzerek kıyıya çıktı.

Bölgeye çağrılan sağlık ekiplerince, baygın olan Gülyıldırım'a ilk müdahale kıyıda yapıldı. Hastaneye kaldırılan Recep Gülyıldırım, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Arkadaşlarının teknede olduğunu belirttiği Onurcan Özcan'a (21) ise aramalara rağmen ulaşılamadı.

Jandarma, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti ekipleri, Özcan'ın bulunması için çalışma başlattı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada ise Özcan'ın bulunması için 1 Sahil Güvenlik botu,1 Sahil Güvenlik dalış timi ve 1 Sahil Güvenlik helikopteri ile KIYEM-5 ve KIYI-5 Botları tarafından müşterek arama kurtarma faaliyeti icra edildiği belirtildi.

Çalışmalarda, henüz bir bulguya rastlanılamadığı kaydedildi.

.ONURCAN ÖZCAN KİMDİR: ​Yirmi bir yaşındaki besteci, solist ve söz yazarı Onurcan Özcan, YouTube'da yayınladığı videolar milyonlarca kez tıklanan ve son dönemde gençler arasında popüler olan bir isim.

Özellikle "Yaramızda Kalsın", "Yalnızlığın Ezgisi", "Çilingir", "Kibrit", "Gülümse Kadın" ve "İntihaşk" gibi şarkılarıyla geniş kitleler tarafından tanınan Özcan'ın doğum yeri hakkında ise net bir bilgi yok.

.