BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,81
ALTIN 2.416,45
HABER /  DÜNYA

Önce tecavüz etti sonra yaktı

ABD, gerilim filmlerini aratmayacak bir olaydan sağ kurtulmayı başaran Lydia Tillman'ı konuşuyor.İşte o korkunç olay...

Abone ol

Colorado eyaletinde 4 Temmuz kutlamalarında Travis Forbes isimli bir fırıncıyla tanışan Lydia Tillman, o gün Forbes'un evine gitti. Forbes, genç kadına tecavüz ettikten sonra feci şekilde dövdü. Forbes daha sonra, başından yaralanan ve çenesi kırılan genç kadını üzerine çamaşır suyu dökerek ateşe verdi.

Forbes'un ölüme terk ettiği Tillman, aldığı yaralara rağmen camdan atlayarak kaçmayı başardı. Ambulans çağıran genç kadın kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

İLK KURBAN O DEĞİL

Saldırganın Forbes olduğu, Tillman'ın tırnağından alınan örnekle yapılan DNA testi sonucu ortaya çıktı.

Polis, Forbes'u evine başka bir kadınla giderken yakaladı. Savcının, idam cezası vermeyeceğini açıklaması üzerine suçlarını itiraf eden Forbes, Tillman'dan önce 19 yaşındaki Kenia Mongre'yi öldürüp cesedini dondurucuda sakladığını anlattı. Mongre, en son Nisan ayında bir gece kulübünden çıkarken görülmüştü.

Komada kaldığı beş hafta boyunca başından geçenleri anlatamayan Tillman, saldırganı yakalandığında hala kendine gelememişti. Tillman, bilinci yerine geldikten sonra Forbes hakkında suç duyurusunda bulundu.

Tillman, 27 Eylül'de yapılan duruşmaya babası ile birlikte katıldı. Forbes, 48 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Duruşmada, Forbes'un Nisan ayında öldürdüğü Monge'nin cesedini çalıştığı fırıncıdaki dondurucuya kaldırdığını gösteren güvenlik kamerası görüntüleri de delil olarak sunuldu.