BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.436,25
HABER /  GÜNCEL

Önce taciz sonra tehdit!

Bir taciz skandalı daha! Bu kez olayın yaşandığı yer Bolu'da bir hastane...

Abone ol

Bolu'da hastanede memur olarak görev yapan memur, temizlik görevlisi kadını sıkıştırdığı ambarda taciz etti. Tacizci memurun elinden kurtulan kadın kendini hemen dışarı attı ve polise gidip şikayette bulundu.

Memurun yaptığı sadece bununla da kalmadı. Memur Mehmet Kodal koridorda taciz ettiği kadını kolundan yakaladı ve tehdit etti.

Bolu'da, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin ambarında, temizlik görevlisi kadını taciz ettiği ileri sürülen ambar memuru 44 yaşındaki Mehmet Kodal tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz hafta Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin ambarında meydana geldi. Hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan S.A. malzeme almak için ambara gitti. İddiaya göre 19 yıldır memur olarak çalışan Mehmet Kodal, S.A.’ya cinsel tacizde bulundu. S.A. direndiği Mehmet Kodal’ın elinden kurtularak kendini dışarı attı.

TEHDİT ETTİĞİ ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Mehmet Kodal koşarak koridora kaçan S.A.’yı yakalayıp kolundan sıkıca tutarak, "Bu olayı birine söylersen seni öldürürüm" diye tehdit etti. Ağlayarak ambarın bulunduğu kattan uzaklaşan S.A., polise giderek Mehmet Kodal’dan şikayetçi oldu.

Ses kaydı da yapan güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, ambar memurunun S.A.’yı tehdit ettiğini belirledi. S.A. arbede sırasında vücudunda oluşan morluklar nedeniyle de rapor aldı.

Gözaltına alınan Mehmet Kodal, çıkarıldığı nöbetçi mahkemede ’cinsel saldırı’ suçlamasıyla tutuklanarak Bolu T Tipi Cezaevi’ne konuldu.

BİR KADIN CİNAYETİ DAHA!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]ÖNCE KARISINI SONRA KENDİNİ VURDU

Gaziantep'te 35 yaşındaki Sinan Benzer, 4 çocuğunun annesi olan 12 yıllık eşi 34 yaşındaki Şenay Benzer'i, pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.

Olay, öğle saatlerinde Özgürlük Mahallesi'ndeki 36 Nolu Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, kendine ait kamyonetiyle şehir içinde nakliyatçılık yapan Sinan Benzer, bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi Şenay Benzer'le tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkeli koca evde bulunan pompalı tüfekle eşi Şenay Benzer'i göğsünden vurduktan sonra aynı silahı kendi göğsüne dayayarak ateşledi. Silah sesini duyan komşuları durumu polise bildirdi.

'GÖNDERMEYİN DEMEDİM Mİ?'

Olay yerine gelen polisler, kapıyı kırıp içeriye girdiğinde Sinan ve Şenay Benzer çiftinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, çiftin cenazeleri Gaziantep Adli Tıp ve Otopsi Merkezi'ne götürüldü. Bu arada olayı duyarak eve koşan Şenay Benzer'in adı öğrenilemeyen ağabeyi, "Şenay'ı eve niye gönderdiniz? Ben göndermeyin demedim mi?" diye bağırarak kendi annesine tokat attı. Yaşları 2 ile 9 arasında değişen 4 çocukları olan Sinan ve Şenay Benzer çiftinin, 2 ay önce de kavga ettiği, bunun üzerine Şenay Benzer'in ailesinin evine gittiği ancak kocasıyla barıştırılıp yeniden eve getirildiği öğrenildi. Bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı ileri sürülen Sinan Benzer'in, 'kaçakçılık' suçundan Mardin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından arandığı bildirildi.

ADANA'DA KORKUNÇ KAZA!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]BARİYERLERDEN SULAMA KANALINA UÇTULAR

Adana'da tarım işçilerini taşıyan midibüsün belediye otobüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada 28 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, tarım işçilerini taşıyan Salih Demir (42) yönetimindeki 01 NB 226 plakalı midibüs, D-400 Karayolu, Egebagatur Kavşağı'nda Güldane Avluklu'nun kullandığı 01 B 0834 plakalı belediye otobüsüne yandan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan midibüs, Levent Köprüsü üzerinde bulunan orta bariyerlere çarptı. Midibüs hurdaya dönerken bazı yolcular kırılan bariyerlerden Devlet Su İşlerine ait sulama kanalına düştü. Kazayı görenlerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine ambulans, polis ve Cankur ekibi sevk edildi. Cankur ekipleri, çarpışmanın etkisiyle sulama kanalına düşen 3 kişiyi kurtardı.

Kazada yaralanan 28 tarım işçisi ambulanslarla Adana Devlet Hastanesi, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yüreğir Başkent Hastanesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan 5'inin durumunun ağır olduğu, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.