BIST 10.062
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.431,85
HABER /  GÜNCEL

Ömer çaldı, eşi bozdurdu!

Adana’da ‘Kasacı Ömer’ lakaplı kişinin çaldığı özel yapım kolyeyi kuyumcuda bozduran eşi, güvenlik kamerasından tespit edilince çift yakayı ele verdi.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, 16 iş yerinden duvarları delerek kasaları çalan ‘Kasacı Ömer’ lakabı ile bilinen Mehmet A. (43), son işinde özel yapım bir kolye çaldı. Çalınan altınlardan birini, iş yeri sahibinin eşine özel olarak yaptırdığını belirleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bu takı ve diğer eşyalar için kent merkezindeki bütün kuyumculara ulaşarak ayrıntılı bilgi verdi.

Bu arada, Mehmet A. da çaldığı altınları bozdurması için eşi Saadet A.’ya verdi. Saadet A. ise çalıntı kolye ve diğer altın takıları kent merkezindeki bir kuyumcuya bozdurdu. Kuyumcu bir süre sonra kolyenin polisin tarif ettiği takı olduğunu fark ederek polise bilgi verdi.

Güvenlik kamerasından şahısların kimliklerini ve ev adresini belirleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Saadet A. ile eşi Mehmet A.’nın Dağlıoğlu Mahallesi’ndeki evine baskın düzenledi. Baskında gözaltına alınan çift ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

‘Kasacı Ömer’ lakaplı Mehmet A.’nın soygunu ses çıkmaması için yağmurlu günlerde gerçekleştirdiği ve hırsızlıktan 22 ayrı sabıkası olduğu öğrenildi.