BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Ölümüne ekmek parası

Bolu’da hiçbir güvenlik önlemi almadan dört katlı bir binanın çatısında kiremitleri ve yağmur oluklarını değiştiren işçiler yürekleri ağza g...

Abone ol

Bolu’da hiçbir güvenlik önlemi almadan dört katlı bir binanın çatısında kiremitleri ve yağmur oluklarını değiştiren işçiler yürekleri ağza getirdi.
İş kazalarında en büyük etkenin güvenlik önlemi alınmamasından kaynaklandığı ortaya çıkarken, vurdumduymazlık görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Bolu’da İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan dört katlı bir binanın çatısında kırılan kiremitler ve su oluklarını yenileyen işçilerin, hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışmaları herkesi hayretler içerisinde bıraktı. Hava sıcaklığının eksi derecelere kadar düştüğü kentte çatılarda karların erimediği görülürken, işçilerin kaygan zemine rağmen çatının ucuna kadar gelerek ayaklarını sallandırması yürekleri ağza getirdi.
KESK, Eğitim Sen, Ses ve Emekli-Sen bürolarının bulunduğu balkonda sendika üyeleri çay keyfi yaparken, çatıdaki işçilerin ise güvenliksiz çalışmaları dikkat çekti.