BIST 9.974
DOLAR 32,41
EURO 34,82
ALTIN 2.433,37
HABER /  DÜNYA

Ölümden döndüler

Adana’da, direksiyon hakimiyetini kaybederek DSİ’ye ait sulama kanalına düşen otomobilde bulunan 2’si kadın 3 kişi, otomobil askıda kaldığı ...

Abone ol

Adana’da, direksiyon hakimiyetini kaybederek DSİ’ye ait sulama kanalına düşen otomobilde bulunan 2’si kadın 3 kişi, otomobil askıda kaldığı için arka kapıdan çıkarak son anda canlarını kurtardı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı PTT Evleri Mahallesi’nde meydana geldi. Ofis mobilyaları satan Şevket Zirek (30) sabahleyin eşi Didem Zirek (29) ve yanlarında çalışan elemanı Duygu Taner’i (32) 01 AIE 22 plakalı otomobiliyle alarak işe gitmek için yola çıktı. Zirek, PTT Evleri Mahallesi, Yeşil Bulvar mevkiine geldiği sırada aniden otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek önce yol kenarındaki aydınlatma direğine oradan da bariyerlere çarparak DSİ’ye ait sulama kanalına düştü. Çevredeki engellere çarparak hızı kısmen düşen araç, arka kısmı bariyerlere asılı bir vaziyette kaldı. Kaza sırasında büyük bir panik yaşayan Zirek çifti ve Taner, otomobilin askıda kalmasından faydalanarak hemen arka kapıyı açıp dışarı çıkmaya başardı. Bu sırada olayı gören özel güvenlik görevlisi Abdullah Barut polis, ambulans ve Can-Kur ekiplerine haber verdi. Bu arada otomobilin içinde bulunan 3 kişi de kendi imkanlarıyla canlarını kurtardı.
Olay yerine gelen ambulans, otomobilden çıkanları kontrol ederken, sağlık durumları iyi olan şahıslar yol kenarından otomobili izledi. Şevket Zirek bir süre otomobili izledikten sonra gözyaşlarını tutamayarak eşine sarılıp ağladı. Eşi Zirek de onu teselli etmeye çalıştı. Şevket Zirek, işe giderken birden kanala düştüklerini belirterek, hızlı da olmadığını, canlarını arka kapıdan çıkarak zor kurtardıklarını söyledi. Eşi Zirek ise ölümle burun buruna geldikleri için çok korktuklarını kaydetti.
Otomobil, çekici ile kanaldan çıkartılarak götürüldü.
(İHA)