BIST 10.332
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.457,87
HABER /  GÜNCEL

Ölüm yolda yakaladı

Aydın’ın Efeler ilçesinde, yol güzergahında mola veren TIR sürücüsü aracında ölü olarak bulundu. <br/>Olay, bugün saat 18.00 sıralarında Efe...

Abone ol

Aydın’ın Efeler ilçesinde, yol güzergahında mola veren TIR sürücüsü aracında ölü olarak bulundu.
Olay, bugün saat 18.00 sıralarında Efeler ilçesi Kızılcaköy Mahallesi civarında bulunan Aydın-İzmir otoyolu gişelerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İzmir’den aldıkları yükle Ankara’ya doğru olan çıkan 5 araçlık konvoyda bulunan Hacı Arap Aktaş (47) idaresindeki 06 PTN 02 plakalı TIR ve bağlı bulunan 67 06 PRC 21 dorse otoyol gişelerindeki parklanma alanında mola verdi. Konvoyda bulunan diğer bir TIR ile birlikte mola veren Aktaş’tan bir süre sonra haber alamayan arkadaşı, kontrol için yanına geldi. Aktaş’ı baygın vaziyette bulunan arkadaşı, 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi.
Olay yerine gelen 112 ekipleri, Hacı Arap Aktaş’ın bir süre önce hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ve Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Aktaş’ın cesedi otopsi için Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)