BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Ölüm havada yakaladı

Kuveyt Havayollarının Roma-Kuveyt seferini yapan yolcu uçağı, bir yolcunun rahatsızlanması üzerine Atatürk Havalimanı’na acil iniş yaptı. Pa...

Abone ol

Kuveyt Havayollarının Roma-Kuveyt seferini yapan yolcu uçağı, bir yolcunun rahatsızlanması üzerine Atatürk Havalimanı’na acil iniş yaptı. Pakistan uyruklu Hussain Akbar’ın (49) kalp krizi geçirerek uçuş sırasında yaşamını yitirdiği tespit edildi.
Kuveyt Havayollarına ait Roma-Kuveyt seferini yapan Airbus A340-300 tipi yolcu uçağı kalkışından bir süre sonra bir yolcunun rahatsızlanması üzerine, İstanbul hava sahası üzerindeyken Atatürk Havalimanı’na acil iniş kararı aldı. Atatürk Havalimanı hava kontrol kulesi ile irtibata geçerek acil iniş isteyen kaptan pilot uçağı saat 15.00 sıralarında Atatürk Havalimanı’na indirdi.
Uçakta havadayken hayatını kaybeden 49 yaşındaki Pakistan uyruklu Hussain Akbar’ın kalp krizi geçirerek öldüğü öğrenildi. Yolcunun cesedi, Atatürk Havalimanı yer hizmetlerine ait bir araçla Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.