BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.426,92
HABER /  DÜNYA

Ölüler bile canlanacak!

Çok değil... Sadece 20 yıl sonra bu dediklerinin olacağını iddia ediyor. O teknoloji tahmin dahisi olarak biliniyor. Ve diyor ki;

Abone ol


Yeni teknolojileri icat edilmeden önce tahmin etmesiyle tanınan Amerikalı bilim adamı Ray Kurzweil, android (insanımsı robot) sayesinde sonsuza kadar yaşayabileceğimizi iddia etti.


Birçok insanın hayatını değiştiren buluşlar yapan Kurzweil, ‘ölümsüzlük’ teorisinin tamamen gerçekçi olduğunu ve mezardan alınan DNA ve gelecekteki teknolojilerle 1970’te ölen babasının bile yaşama döndürülebileceğini savunuyor.

Bu teorisini ise özetle şöyle açıklıyor: “Bir insanın beynini bilgisayara 2030’larda aktarabileceğiz. Tüm kişiliği, anıları, yetenekleri ve geçmişiyle birlikte. Ardından insanlar ve biyolojik olmayan makineler gelişmiş genetik, nanoteknoloji ve robot teknolojisi sayesinde öyle etkili bir şekilde birleşecekler ki insan, daha da gelişmiş bir zekayla yaşamını sürdürecek”.

64 YIL SONRA ORTAYA ÇIKAN ŞOK!
HİTLER'İN KAFATASI İNCELENDİ VE... 

[PAGE]



HİTLER'İN KAFATASI İNCELENDİ VE...

Hitler'in 30 Nisan 1945'te kendisini kafasından vurarak intihar ettiği iddia ediliyordu. Kafatası kalıntıları ise Rus arşivlerinde saklanıyordu.

64 yıl sonra ABD’li bilim adamları, yıllarca arşivlerde saklanan Hitler’in kafatası kalıntılarının bir kadına ait olduğunu ortaya çıkardı.

Connecticut Üniversitesi’nin Hitler’in kafatası üzerinde yaptığı DNA testleri bu iddiayı çürüttü. History Channel için hazırlanan “Hitler’in Kaçışı” isimli belgeselde açıklanacak araştırmaya göre kafatası 40 yaşında bir kadına aitti, Hitler ise 1945’te 56 yaşındaydı.

BU YILAN ŞOKE EDİYOR...
TAM 4 AYAĞI VAR VE TÜRKİYE'DE BULUNDU

[PAGE]



4 AYAKLI SU YILANI

Sakarya'nın Karapürçek ilcesinde 4 ayağı olan su yılanı bulundu
Su yılanı yavrusu gorenleri hayretler içerisinde bıraktı.

Su yılanı yavrusunu bulan Hayati Bakkal, "İlk defa böyle bir şey gördüm. Yılan yavrusunu incelenmek üzere üniversiteye verebilirim" dedi.



UZAYLILARLA TEMAS KURMAYA
HAZIR MISINIZ? ŞAŞIRTAN AÇIKLAMALAR

[PAGE]



UZAYLILARLA GÖRÜŞME ZAMANI

Saba Tümer'in CNNTURK'teki programına konuk olan Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, son üç ayda UFO'larla ilgili ellerine çok sayıda görüntüler ulaştığını anlattı.

Geçen yıla oranla bir kaç ay içerisinde çok sayıda ihbar aldıklarını söyleyen Haktan Akdoğan, UFO'ların dünyayı daha çok ziyaret ettiklerini ifade etti.

Haktan Akdoğan, gündüz vakti ve koloni halinde göründüklerini anlatarak bunun nedeninin de insanları bazı şeylere hazırlamak olduğunu söyledi.

Haktan Akdoğan, "Artık böyle toplu gözlemler artacak. Varlıkların görüldüğü zamanlar gelecek... Bu bir hazırlık süreci. Artık bu kaçınılmaz bir gerçek. Dünya artık farklı bir realitenin içine giriyor. UFO'lar da bu realitenin önemli bir bölümünü kapsıyor. Farklı bir realiteye geçiş yapacağız" şeklinde konuştu.

İnsanları bu geçiş sürecinde sosyal, psikolojik ve bilinç yönünden bu gerçeğe hazırlamak amacıyla uğraştıklarını söyleyen Haktan Akdoğan, "Yani şoklanmasınlar, ağır travmatik olaylar olmasın" dedi.

Haktan Akdoğan, şu anda yaşayan jenerasyonun bu varlıkları göreceği iddiasında da bulundu ve "Çok net bir şekilde ifade edeyim, bu jenerasyon, bu varlıklarla açık teması görecek. Ama bu 2017'de olur, 2020'de olur. Benim öngörüm, bir 10-15 yıl içinde bunun gerçekleşeği. Tabi zaman gösterecek" şeklinde konuştu.

ÜNLÜ YÖNETMEN 13 YAŞINDAKİ
KÜÇÜK KIZA TECAVÜZDEN GÖZALTINDA

[PAGE]


ÜNLÜ YÖNETMENE ŞOK GÖZALTI

Zürih Film Festivali organizatörleri, hayat boyu yaptığı yönetmenlik çalışmaları dolayısıyla kendisine verilecek ödülü almak üzere İsviçre'ye gelen yönetmen Roman Polanski'nin, Zürih polisince gözaltına alındığını açıkladı.

Roman Polanski'nin yaşamı travmatik olaylarla dolu. Çocuk yaşta yaşadığı soykırım dehşetinin ardından ikinci eşi Sharon Tate de 9 aylık hamileyken Charles Manson çetesi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Organizatörler, Polanski'nin ABD tarafından 1978'de çıkarılan tutuklama kararı nedeniyle gözaltına alındığını kaydetti.

Zürih polisinden henüz söz konusu haberi teyit eden bir açıklamada bulunulmadı. Polanski, mahkeme tarafından kendisine yöneltilen 13 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz suçlamasını kabul etmesinden 1 yıl sonra 1978'de Fransa'ya kaçmıştı.

ÖLÜM KAMPINDAN ÇIKTI

Ünlü yönetmenin hayatı film gibi... Polanski, 1933'te Polonyalı bir Yahudi ile bir Rus göçmeninin oğlu olarak Paris’te dünyaya geldi. Üç yaşında ailesi ile birlikte Krakov’a taşındı. 1940’da şehrin Almanlar tarafından işgal edilmesi ardından ailesi bir toplama kampına gönderildi.

Naziler tarafından götürülmesinden hemen önce babasının sayesinde kaçmayı başaran Polanski, iyiliksever Katolik ailelerin yardımı sayesinde hayatta kalmayı başardı. Annesi Auschwitz’de öldü, kamptan sağ olarak kurtulmayı başaran babası, oğluyla birlikte Krakov’a döndü.