BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.437,62
HABER /  GÜNCEL

Ölmeden tabuta girdi

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde ayağı kırık yaşlı kadın, tedaviye tabutla taşındı

Abone ol

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde ayağı kırık yaşlı kadın, kendisini hastaneye götüren yakınları tarafından evi ile ana yol arasındaki yaklaşık 1 kilometrelik patika yolda, sedye yerine tabutla taşınıyor.

Edinilen bilgiye göre, Akbaba köyünde oturan ve bir süre önce ayağı kırılan 70 yaşındaki Hatice Uğur, yakınları tarafından tedavi ve kontrolleri için düzenli olarak hastaneye götürülüyor. Hatice Uğur'u, oturdukları ev ile ana yol arasındaki yaklaşık 1 kilometrelik mesafenin engebeli olması nedeniyle sedye ile taşımak durumunda kalan yakınları, sedye bulamayınca tabutla taşımaya başladı.

Yaşlı kadının oğlu Mehmet Uğur (33), daha önce annesini sırtında taşıdığını, ancak bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle artık taşıyamayınca böyle bir yöntem bulduklarını belirterek, ''Sedyemiz olamadığı için böyle bir yöntem bulduk. Ayrıca kar yağdığında da patika yoldan tabutu kaydırarak aşağıya indiriyoruz'' dedi.

Yaşlı kadının eşi Cemal Uğur da yıllardır yollarının yapılmasını beklediklerini ifade ederek, ''Bu yoldan yürümek bile zor. Bu nedenle biz de böyle taşıyoruz'' dedi.