BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Ölen hırsız oğlu çıktı

Antalya’da hırsızlık amacıyla eniştesinin işyerine girdiği iddia edilen şahıs, cam kırıklarının kollarını kesmesi sonucu kan kaybından öldü....

Abone ol

Antalya’da hırsızlık amacıyla eniştesinin işyerine girdiği iddia edilen şahıs, cam kırıklarının kollarını kesmesi sonucu kan kaybından öldü. Aynı işyerinde çalışan baba, sabah işe geldiğinde yerde yatan kişinin oğlu olduğunu görünce şoka girdi.
Edinilen bilgiye göre olay, Kepez ilçesi Ulus Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Devrim K. (35), hırsızlık amacıyla dün gece saat 22.30 sıralarında eniştesinin un toptancılığı yaptığı işyerine geldi. Alkollü olduğu ileri sürülen Devrim K., içeriye girebilmek için işyerinin arka bölümündeki camı eliyle kırdı. Cam parçalarının kollarını kesmesi nedeniyle kan kaybetmeye başlayan şahıs, bir süre işyerinin çevresinde dolaştıktan sonra içeri girdi. Bu sırada çerçevede takılı kalan cam parçalarının yine kolunu kestiği şahıs, aşırı kan kaybı nedeniyle işyerinin içinde yere yığıldı. Sürüne sürüne işyeri içinde ilerleyen Devrim K., kasaya ulaşmasına rağmen açamadı. Bir süre daha işyeri içinde sürünen Devrim K., aşırı kan kaybından hayatını kaybetti. Aynı işyerinde çalışan Devrim K.’ın babası Celil K., sabah kepenkleri açtığında yerde bir kişinin yattığını gördü. Hemen polise haber veren Celil K., yerde yatan kişinin hırsız olduğundan şüphelendi. İlk anda yerde yatan kişinin oğlu olduğunu anlamayan baba, polisin kimlik kontrolünde oğlu Devrim K.’nın fotoğrafını görünce şoka girdi. Baba Celil K. ve Devrim K.’nın aynı işyerinde çalışan kız kardeşi gözyaşlarına boğuldu. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından Devrim K.’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, baba Celil K. oğlunun cenazesine son kez gözyaşları içinde baktı.
Devrim K.’nın hırsızlık amacı ile işyerine girdiğini ileri süren eniştesi Hakan Aslan, "Kayınpederim sabah dükkanı açıyor. Her taraf kan içinde. Yerde erkek cesedi görüyor. Sonra polise haber veriyor. Polisler gelip kimliğe bakınca kayınpederim oğlu olduğunu farkediyor. Problemliydi, bir turizm firmasında host olarak çalışıyordu. Ablasına da bazı mesajlar atmış" dedi.
İşyerinin güvenlik kamerasının alarm çaldığını söyleyen Aslan, "Ben de işyerine zaman zaman kuş girdiği için alarmın o nedenle çaldığını sandım. Kamera görüntülerine de baktım, bir şey göremedim. Devrim camı kırıp, içeri yöneliyor. Kasayı açamadan hayatını kaybetmiş" diye konuştu.
(İHA)