BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,73
HABER /  GÜNCEL

Ölen gösterici polisi böyle taşlamış

Hopa'daki konvoy saldırısı sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcu'nun yeni bir görüntüsü daha çıktı.

Abone ol

Hopa'da meydana gelen konvoy saldırısı sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcu'nun yeni bir görüntüsü daha çıktı.

Artvin' in Hopa İlçesi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı AK Parti mitingi öncesi ve sonrası çıkan olaylara katıl 54 yaşındaki emekli öğretmen Metin Lokumcu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Metin Lokumcu'nun ölümünden sonra çıkan yeni görüntülerinde, polisle karşı karşıya geldiği ve coplu müdahaleye maruz kaldığı ortaya çıkmıştı.

GÖZALTINA ALINDIĞI AN

Lokumcu'nun, gözaltına alınmasına neden olan yeni görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde emekli öğretmen Lokumcu'nun hedefinde bu defa polis memurları var. Yaşanan gerilimler nedeniyle bunaldığı gözlenen Lokumcu, polis kamerasına, "Hopa'dan ekmek yiyen emniyet mensuplarına sesleniyorum: Çocuklarınızı okutmayacağız, eşlerinize saygı göstermeyeceğiz. Yeter artık bunalttınız beni" diye bağırdığı gözleniyor.

Lokumcu'nun, bu sözleri üzerine "Alın bunu" talimatı geldiği ve kendi rızasıyla teslim olması dikkat çekiyor.