BIST 10.248
DOLAR 32,31
EURO 34,80
ALTIN 2.398,49
HABER /  GÜNCEL

Ölen eşinin mesleğini sürdürüyor

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde, ölen kocasının işi olan manavlığı sürdüren Tuğçe Dolgun, takdir topluyor. Sebze pazarında tezgah açan Tuğçe ...

Abone ol

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde, ölen kocasının işi olan manavlığı sürdüren Tuğçe Dolgun, takdir topluyor. Sebze pazarında tezgah açan Tuğçe Dolgun’a, eltisi Feride Dolgun’da destek oldu.
Geçtiğimiz yıl Sındırgı’da, pazar yerinde tartıştığı bir kişi tarafından pompalı tüfekle öldürülen Onur Dolgun’un işini eşi Tuğçe Dolgun üstlendi. Tuğçe hanım, eltisi Feride Dolgun’un da desteğini aldı. İlçenin tek kapalı Pazar yeri olan sebze ve meyve pazarında, portakal, muz, çilek ve elma gibi mevsimlik ürünler satan iki elti, tatlı dil ve güler yüzleriyle Bigadiçlilerin gönlünde taht kurdular. Eşinin ölümüyle dul kalan Tuğçe Dolgun, “Eltim, en kötü, zor zamanda yanımda oldu. Bana yaşama dayanma gücü verdi. Kocamın yarım bıraktığı işi devam ettirmemi sağladı. Biz iki elti çok iyi anlaşıyoruz. Kardeş gibiyiz. Kardeşten de öteyiz. Kocamın işini yapıyorum. İşimden memnunum. Eltim Feride hanım ile de Bigadiç pazarının en iyi meyvesini satıyoruz. En iyi işini yapan kişileriyiz. Kazandığımız parayla ihtiyaçlarımızı gideriyoruz. Bu işi sürdürmeye kararlıyız” dedi.
(İHA)