BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,59
ALTIN 2.382,08
HABER /  GÜNCEL

Ölen arkadaşına koşarken hayatını kaybetti

Hayatını kaybeden arkadaşının yardımına koşan bir kişi, arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Abone ol

Karabük’te motosiklet çarpması sonucu hayatını kaybeden arkadaşının yardımına koşan bir kişi, arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Karabük’te inşaat işçiliği yapan Diyarbakırlı Murat Tutuş (19) ile arkadaşı Elazığlı Gökhan Kiliç, evlerine gitmek için Karabük - Safranbolu Karayolu Beşbinevler üst geçitten karşıya geçmek istedi. İki arkadaş yolun karşısına geçtiği sırada, Beşbinevler’e ayrılan üst geçit yolunda plakası alınamayan bir motorsiklet Gökhan Kiliç’e çarpıp olay yerinden kaçtı.

YARDIMA KOŞARKEN HAYATINI KAYBETTİ
Arkadaşını kanlar içinde yer gören Murat Tutuş’ta ona yardıma koştuğu sırada, arkadan gelen Hamdi Celalettin Büyükyılmaz (47) idaresindeki 34 GR 370 plakalı otomobil yerde yatan şahsa çarpmamak için direksiyonu kıvırdığında fark edemediği Murat Tutuş’a çarparak karşı yola fırlattı. Her iki yaya olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü kazanın ardından 5000 evler karakoluna teslim oldu.

Polis ekipleri mobese görüntülerini inceleyerek olaydan sonra kaçan 48 L 0120 plakalı motosiklet sürücüsü Barış Gök’ü bularak gözaltına aldı.

Kazada hayatını kaybeden Kiliç ve Tutuş’un cesetleri Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.