BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.412,74
HABER /  GÜNCEL

Öldüresiye dövüp ölüme terk ettiler!

Önce öldüresiye dövdüler ama genç ölmeyince onu bir taksiye koyup boş bir araziye attılar.

Abone ol

Ankara'da kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayan ve öldüresiye dövülen genç, taksi ile boş bir alana getirilerek ölüme terk edildi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis ekipleri gördükleri manzara karşısında dehşete kapıldı.

Aldığı darbeler sonucu baygınlık geçiren ve aşırı kan kaybeden genç, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde gerçekleştirilen ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

Emniyet ekipleri olayı gerçekleştiren şahısların genci öldüresiye dövdükten sonra boş bir alana getirmek üzere kullandıkları ticari taksinin peşine düştü.

Edinilen bilgiye göre, Çankaya'da gece saatlerinde meydana gelen olayda, İncesu Caddesi üzerinde bulunan boş bir alan içerisinde baygın şekilde yerde yatan bir kişinin olduğunu fark eden çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri boş bir alan içerisinde baygın şekilde yerde yatan Abdülhamit Ecevit'i tespit etti.

Öldüresiye dövüldükten sonra boş bir alana atılan Ecevit'i gören polis ekipleri gördükleri manzara karşısında dehşete kapıldı. Ekipler, aşırı kan kaybeden ve aldığı darbeler sonucu baygınlık geçiren Ecevit'in tedavisinin gerçekleştirilmesi için olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Ecevit'in ilk müdahalesinin gerçekleştirilmesinin ardından ambulansla hastaneye götürdü. Hastanede tedavi altına alınan Ecevit'in sağlık durumum iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili çevredeki vatandaşların ifadelerine başvuran polis ekipleri, Ecevit'in kimliği belirsiz kişiler tarafından öldüresiye dövüldükten sonra, plakası tespit edilemeyen ticari taksi ile İncesu Caddesi'nde bulunan boş alana atılarak olarak yerinden şahısların hızla kaçtığını tespit etti. Polis ekipleri aldığı bilgiler doğrultusunda olayda kullanılan ticari taksinin bulunması için çalışmalara başladığı öğrenildi.