BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,93
ALTIN 2.427,58
HABER /  MEDYA

Olay Yeri Zilan bulundu mu okula gidiyorum diye çıktı ortadan kayboldu!

Star Tv'de yayınlanan Olay Yeri programında 20 Ekim tarihinden beri kayıp olan Zilan Ç. aranıyor. 18 yaşında olan lise son sınıf öğrencisi Zilan Ç.neden evden kaçtı? Zilan Ç.bulundu mu son durum ne? Zilan Ç.ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Balçiçek İlter'in sunduğu Olay Yeri programında 20 Ekim'den beri kayıp olan Zilan Ç. aranıyor. Herkes merakla Zilan'a ne odluğunu merak ederken 3 ay önce abisiyle kavga ettiği ortaya çıktı. Peki Zilan Ç. bulundu mu son durum ne?

18 yaşındaki Zilan Ç.'nin babası 2015 yılında vefat etti. Babası vefat ettikten sonra zor durumlar geçiren Zilan Ç. 20 Ekim tarihinde evden kaçtı. Zilan Ç'ye instagram'dan bulduğu sevgilisi liseyi bitir evlenelim dediği iddia edildi. Zilan Ç bunun karşısında okumak istediğini ve hemşire olacağını söyledi.

3 AY ÖNCE ABİSİYLE KAVGA ETMİŞ

Canlı yayına katılan ailesi 15 gündür kayıp olan kızları arıyor. 3 ay önce abisiyle kavga ettiği ortaya çıkan Zilan Ç. ailesinden gördüğü baskıdan dolayı mı evden kaçtığı merak konusu oldu.

Zilan'ın annesi Mesude konuyu anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Sadece kız kardeşine mesaj atan Zilan'ın "Ben sevdiğime geldi. Beni aramayın. Annem üzülmesin" mesajı attığı ortaya çıktı. 

CANLI YAYINA TANIDIK BAĞLANDI

Canlı yayına bağlanan bir tanıdık Zilan'ı Küçükçekmece'de gördüğünü söyledi. Zor durumda olduğunu söyleyen ve telefon görüşmesi yapmak istediğini getiren Zilan, bir anda ortadan kayboldu. 10 TL veren izleyici Zilan'ın zor durumda olduğunu ve telefonunun satıldığını söyledi.