BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.515,69
HABER /  GÜNCEL

Şemdinli şehitlerinin isimleri ne kimlikleri belli oldu mu?

HAKKARİ Şemdinli'den gelen şehit haberleri 8 eve ateş düşürdü. Şehitlerin isimleri ve nereli oldukları henüz kamuoyuna açıklanmadı. Şehitlerin kimlikleri ailelerine haber verildikten sonra duyurulacak. Şehit 2 korucunun ismi ise açıklandı.

Abone ol

ŞEMDİNLİ'deki saldırıda şehit olan askerlerin ailelerine acı haber ulaşmaya başladı. Şehitlerin kimlikleri belirlenirken isimleri henüz kamuoyuna açıklanmış değil. Şehitlerin isimleri ailelerine haber verildikten sonra kamuoyu ile paylaşılacak.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Ortaklar bölgesinde, sisli hava ve kötü hava kosullarından faydalanarak sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 2 korucu ve 6 asker şehit oldu. Şehit olan 8 güvenlik görevlisinin cenazeleri helikopterle Yüksekova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 askerden birinin ise durumu da ağır.

Şehitlerin isimleri belli olmaya başladı

PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kurak, piyade sözleşmeli er Emre Karaaslan, piyade sözleşmeli er Sercan Kara, Piyade Sözleşmeli Er Ömer Küçük, Jandarma Sözleşmeli Er Erkan Karaca ile korucular Osman Yeşil ve Alaattin Tekin şehit oldu. Bir şehidin ailesine haber verilmediği için ismi açıklanmadı.

Şemdinli şehitlerinin isimleri belli oldu! 7 bölgeye şehit ateşi düştüŞemdinli şehitlerinin isimleri belli oldu! 7 bölgeye şehit ateşi düştüŞemdinli şehitlerinin isimleri belli oldu! 7 bölgeye şehit ateşi düştüŞemdinli şehitlerinin isimleri belli oldu! 7 bölgeye şehit ateşi düştüHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN