BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Okunmuş altın HİKAYE

Alp Nuhoğlu, Gülen'e atfedilen 'okunmuş altın' olayını canlı yayında anlattı. Sonunda öyle bir söz etti ki...

Abone ol

İNTERNETHABER

Bu hafta, "Haydi Gel Bizimle Ol" programında Müjde Ar, Çiğdem Anat, Pınar Kür ve Aysun Kayacı'nın konuğu Zeynep Tokuş'un eşi jinekolog Alp Nuhoğlu'ydu. Nuhoğlu'nun programa konuk olma sebebi geçen hafta hakkında çıkan haberlerdi.

Nuhoğlu'nun önce beyin kanaması riski geçiren bebeği için "sakat kalacağına ölsün" dediği iddia edildi. Ardından da Amerika'da Fethullah Gülen'i ziyaret edip ondan okunmuş altın aldığı ve bebeğinin bu nedenle iyileştiğini söylediği haberleri çıktı.

ALTINI GÜLEN DEĞİL, YARDIMCISI VERDİ

Nuhoğlu tabii ki öncelikle söylediklerinin çarpıtıldığından, kendisinin asla bunları söylemediğinden, haberlerin masa başında yapılarak kendisine haksızlık edildiğinden yakındı.

Çiğdem Anat "Peki Fethullah Gülen'e gittiniz mi gerçekten?" diye sordu Nuhoğlu'na. Nuhoğlu'da "Gittim tabii ki. Ama onun bana okunmuş altın verdiği yalandır. Yeni doğan bebeğime geleneklerimize uygun olarak bir altın hediye etti. Kendi de değil, yardımcısı verdi ayrıca" diye cevap verdi. 

PAPA'YI DA MERAK ETMEZ MİSİNİZ?

Anat "Peki Fethullah Gülen'in altınının etkisi oldu mu?" diye sorunca "Sizce olmuş olabilir mi" diyerek pozitif bilimlere inanan bir doktor olduğunu söyledi. Tüm bu cümlelerinin arasına her şeyi basının çarpıttığını da eklemeyi unutmadı.

Bu kez Müjde Ar sordu: "Fethullah Gülen'i neden ziyaret ettiniz" diye... Nuhoğlu'nun cevabı kelimesi kelimesine şöyleydi:
-"Papa'yı da merak etmez misiniz?"