BIST 10.540
DOLAR 32,28
EURO 35,02
ALTIN 2.476,35
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Okullar tatil mi Ankara valiliği açıkladı

Ankara'da hava durumu kötü kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor. Ankara Valiliği 9 Ocak cuma günü yarın okulların tatil olduğunu açıkladı.

Abone ol

ANKARA'da kar yağışı hız kesmeden devam ediyor. Meteoroloji kent için kritik uyarıyı verdi. Ankara Valilkiği yarın 9 Ocak cuma günü de okulların tatil edildiğini açıkladı.

İŞTE VALİLİĞİN TATİL AÇIKLAMASI

İlimizde kar yağışının yanı sıra hava sıcaklığındaki aşırı düşüşün devam edecek olması nedeniyle buzlanma ve don olayı ile ilgili olarak trafikte yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirmek, öğrencilerimiz için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla 09 Ocak 2015 Cuma günü Milli Eğitime bağlı temel eğitim ve orta öğretim okulları ile kurumlarında Ankara ili ve ilçelerinde eğitim ve öğretime 1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile ve emzikli bayanlar ile engelli ve kronik hastalığı bulunan personelin de aynı tarihte idari izinli sayılmaları Valiliğimizce uygun görülmüştür.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

KAR NE ZAMAN DURACAK?

ANKARA hava durumu raporuna göre bugün ve yarın kar yağışı görünmüyor. Ancak Ankara bu iki günde dondurucu soğuklara teslim olacak.

Son hava durumu tahminlerine göre 2 gün ara veren kar yağışı Ankara'da cumartesi günü yeniden etkili olacak.

Ankara'da hava sıcaklığı ise bugün en yüksek eksi 9 en düşük ise eksi 15 derece olacak. Ankara'yı 9 Ocak cuma günü ise çok daha soğuk bir gün bekliyor. Isı eksi 17 derecelere kadar inecek.

Ankara'da bugün akşama kadar görülecek hava durumu şöyle;
ankara-saatlik-hava-durumu-8-ocak.jpg

ANKARA'DA BUGÜN VE HAFTASONU HAVA DURUMU TAHMİNİ
Ankara'da bugün ve yarın ara verecek kar yağışı cumartesi günü geri dönecek.

ankara-hava-durumu-8-ocak.jpg