BIST 9.775
DOLAR 32,55
EURO 35,00
ALTIN 2.435,21
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Okullar Ligi’nde branş sayısı 5’e çıktı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de ilk kez hayata geçirdiği Okullar Ligi, üçüncü sezonuna hazırlanıyor.

Abone ol

17 Kasım’da başlaması planlanan Okullar Ligi’nde futbol, basketbol, voleybol ve hentbol olan branşlara bu yıl oryantiring de eklendi.

Her yıl büyük heyecan ve mücadeleye sahne olan Büyükşehir Belediyesi Okullar Ligi 2016-2017 sezonu tanıtım toplantısı Antalya Kültür Merkezi Perge Salonu’nda gerçekleşti. Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Aksu ve Döşemealtı ilçelerindeki okullarının müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri toplantıda hazır bulundu. Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Mutlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Yavuz Gürhan, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü temsilen Hami Dorul toplantıda proje hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

17 KASIM’DA BAŞLAYACAK

Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Mutlu, Okullar Ligi’ne destek veren okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür etti. Mutlu, geçen yıl futbol, basketbol, voleybol, hentbol olmak üzere dört olan branşta gerçekleşen lige, öğretmenlerin talepleri doğrultusunda bu yıl oryantiring branşını da eklediklerini ifade etti. Okullar Ligi açılış törenini 17 Kasım’da gerçekleştirmeyi planladıklarını anlatan Mustafa Mutlu, kayıtların bitmesiyle beraber, öğrencilere ücretsiz malzeme dağıtımlarının yapılacağını söyledi. Öğrencilerin müsabakalara okul servisleriyle taşınacağını kaydeden Mutlu, her öğrenciye Antalyaspor forması hediye ederek, Antalyaspor sevdasının genç gönüllere aşılanacağını belirtti.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcisi Hami Dorul da bu sene üçüncüsü düzenlenecek Okullar Ligi’nin öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, zamanlarını etkin bir şekilde değerlendirmeleri için çok önemli olduğunu söyledi. Dorul, gençlere bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Okullar, 2016-2017 Antalya Büyükşehir Belediyesi Okullar Ligi’ne, online kayıt sistemi ile www.abbsporhizmetleri.com internet adresinden kayıtlarını gerçekleştirebilecek.