BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Oğuzu aşk mesajları yaktı

Demet Akalın ile Oğuz Kayhan ayrıldı. Ayrılığın sebebi ne Tatlıses'le yaşanan tartışma, ne de basit bir kırgınlıktı.

Abone ol Demet Akalın'ın, Oğuz Kayhan'dan niçin ayrıldığı belli oldu: Kayhan'a, eski sevgilisi sosyetik Selin İmer'den gelen mesajlar!..

SMS'leri buldu
Fakat; Demet Akalın, aslında 1.5 aydır sıkıntılı bir süreç yaşıyordu. Dostlarına, ilişkilerinde eski heyecanı yakalayamadığını söylemişti. Yine de köprüleri atmayan çift, Oğuz Kayhan'ın barışma teklifi üzerine buluştuğu sırada, beklenmedik bir olay oldu. Kayhan'ın cep telefonuna bakan Demet Akalın, tatsız bir sürprizle karşılaştı. Çünkü Kayhan, eski sevgilisi Selin İmer'le mesajlaşıyordu.

Üstüne bir de Miami
Bunun üzerine, Demet Akalın kesin kararını verdi ve ilişkiyi bitirdi. Ayrılığın sebebiyle ilgili yorum yapmayan Akalın, sadece "Bundan sonra bir araya gelmemiz söz konusu değil" demekle yetindi. Ama Oğuz Kayhan, açık kapı bırakmak istedi ve "Amerika'ya gidiyorum, gelince durumu değerlendireceğiz" şeklinde açıklama yaptı.

Bu sözler, Demet Akalan'ı daha da kızdırdı: "Oğuz Bey'in neyi değerlendireceğini bilmiyorum. Ama benim gelen tekliflerden başka değerlendirecek bir şeyim yok. Oğuz Bey ile ortak bir hayatımız ya da paylaşımımız yoktur. Benim için bu ilişki kesin olarak bitmiştir. Allah yolunu açık etsin." Kayhan'la 'dost bile kalmak istemediğini' söyleyen ünlü şarkıcının, ayrılığın ardından kendini toparlamak için kız arkadaşlarıyla birlikte yurtdışında tatil yapacağı da öğrenildi.

(Başak Çokan/Sabah)