BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,97
ALTIN 2.443,78
HABER /  POLİTİKA

Oğul Erbakan mirası devraldı

Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan siyaset sahnesine çıktı. İlk kürsü deneyiminde Ak Parti'yi çok ağır ele

Abone ol

Kapatılan RP'nin eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, AKP hükümetini ağır şekilde eleştirdi. Siyonist ırkçı emperyalizmin halkı perişan ettiğini söyleyen Fatih Erbakan, AKP hükümetini de "emperyalizmin dalkavuğu" olarak niteledi.

Saadet Partisi'nin Çaycuma İlçe Kongresi'ne konuşmacı olarak katılan Fatih Erbakan, AKP hükümetinin 6 yılını ağır bir şekilde eleştirdi.

DAVADAN DÖNMEYİZ

Kürsüye 'Mücahit Erbakan' sloganları eşliğinde çıkan Erbakan, Milli Görüş ile AKP arasındaki farklara dikkat çekerek şöyle dedi: "Biz Milli Görüşçüler rantiyeci ve ihaleci değiliz. Bizler birtakım insanların yaptığı gibi küresel Siyonist ırkçı emperyalizmin dalkavuğu değiliz. Bizler aynen 'bir elime güneşi, bir elime de ayı koysalar davamdan dönmem' düsturunda olduğu gibi bir elimize başbakanlığı, bir elimize de ömür boyu cumhurbaşkanlığını koysalar yine de davamızdan dönmeyiz."

Dünyaya saadet getirecek tek görüşün Milli Görüş olduğunu ileri süren Erbakan, "Hacca gitmek isteyen bir Müslüman tabiri caizse ırkçı emperyalizme haracını ödemek zorunda. Çünkü, uçak bileti parasının bir kısmı emperyalizme gidiyor" dedi.

Kaynak: Milli Gazete