BIST 10.209
DOLAR 32,43
EURO 34,79
ALTIN 2.400,07
HABER /  DÜNYA

Öğretmenine kadınlar tuvaletinde tecavüz edip...

ABD'de 17 yaşındayken öğretmenine tecavüz ettikten sonra vahşiçe öldüren cesedi de tekerlekli çöp kutusuyla taşıyan Philip Chism'in cezası belli oldu.

Abone ol

Bundan 3 yıl önce yaşanan korkunç olayda Massachusetts eyaletinde bulunan Danvers Lisesi'ndeki öğretmeni Colleen Ritzer’e önce tecavüz eden sonra da vahşice öldüren Philip Chism 40 yıl hapse mahkum edildi.

Suçu işlediği sırada 14 yaşında olan Chism öğretmenini okul koridorunda takip edip, tuvalette sıkıştırdı.

KADIN TUVALETİNDE TECAVÜZ

Burada genç kadına tecavüz eden Philip Chism öğretmeninin maket bıçağıyla vahşice öldürdükten sonra  cesedini tekerlekli bir çöp kutusuyla sanki hiçbir şey olmamaışcasına rahat bir şekilde okuldan çıkardı. Korkunç olayın gerçekleştiği anlar okuldaki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 

CESEDİ ORMANA BIRAKIP KAÇTI

 Hatta saldırgan o kadar rahattı ki 24 yaşındaki öğretmeninin cesedini ormana bırakıp gittikten sonra Colleen Ritzer’e ait kredi kartını kullandı. Kredi kartıyla sinemaya giden Philip Chism böylece yakalandı. 

Müebbet hapis istemiyle yargılanan Philip Chism’e mahkeme 40 yıl hapis cezasını uygun gördü.  Ritzer’in ailesinin duruşmada gözyaşları içinde zorlukla durabildiği görüldü.