BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,75
ALTIN 2.493,59
GÜNCEL

Öğretmeninden kaçıp büfeye sığındı! Akılalmaz olayda yeni gelişme

Çorlu İmim Hatip Ortaokulu'nda iddiaya göre, 8'nci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki öğrencisi M.A., okulda Müdür Yardımcısı olan A.Y. tarafından darp edildi. Okuldan çıkan M.A. yakınındaki büfeye giderek büfe sahibinden yardım istedi.

TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu 8’nci sınıf öğrencisi M.A., okul müdür yardımcısı A.Y.’nin kendisini dövdüğünü ileri sürdü. Okulun yakınındaki bir büfeye sığındığı belirtilen öğrenci, polise verdiği ifadesinde, "Beni ensemden tutarak diğer müdür yardımcının odasına götürerek vurdu. Yere düşmem ile birlikte vurmaya devam etti" dedi. Müdür Yardımcısı ise iddiaları kabul etmedi. Kaymakam Levent Kılıç, "Bununla ilgili olarak hem idari hem de adli soruşturma başlamıştır. Soruşturma devam ediyor" dedi. 

DAYAK İDDİASINI KABUL ETMEDİ

Okulda öğrencisini dövdüğü öne sürülen Müdür Yardımcısı A.Y. ise iddiaları kabul etmedi. Cumhuriyet Polis Merkezi'ne gelerek ifade veren A.Y. öğrencinin okulda rahat durmayan bir öğrenci olduğunu ve kendisini sadece uyardığını, dövme olayının olmadığını söyledi.
Ortaokul öğrencisinin sığındığı belirtilen büfenin sahibi Sediye Selçuk, sadece vatandaşlık görevini yaptığın belirterek, "Çocuk içeriye girdi. Ağlıyordu. Ben ne olduğunu sorduğumda. Bana 'dayanamıyorum polise haber ver' dedi. Bende polise haber verdim. Polis geldiğinde müdür yardımcısının dövdüğünü anlattı" şeklinde konuştu.

GEREKLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, öğrencini iddiaları üzerine gerekli soruşturmanın başlatıldığını kaydederek, "Konuyu biliyoruz. Bununla ilgili olarak hem idari hem de adli soruşturma başlamıştır. Soruşturma devam ediyor" dedi.

Sitene Ekle
Etiketler