BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.511,05
HABER /  GÜNCEL

Öğrenciye kampüs müjdesi!

HSBC’den Campus Hesabı! Öğrencinin dilinden anlayan bankacılık paketi!

Abone ol

BU BİR REKLAMDIR

HSBC Campus, üniversite hayatının kıpır kıpır temposunda öğrencileri bankada harcanan zamandan ve işlem masraflarından kurtarmak için tasarlandı. HSBC Campus’te öğrencinin acil nakit ihtiyacına çözüm olacak Campus Hesabı, öğrencinin ihtiyaçlarına özel kredi kartları ve daha bir çok avantaj var.

Campus Hesap sayesinde, öğrenciler Hesap İşletim Ücreti ödemez, Düzenli
Harçlık Ödemeleri ile öğrencinin harçlığı ailenin hesabından Campus Hesap’a,
ister haftalık, ister aylık otomatik olarak yatar. Üstelik Campus Hesap'a yapılan para transferleri için ücret alınmaz. Campus Hesap’a tanımlanan Kredili Mevduat Hesabı sayesinde öğrencinin harçlığı bitse bile cebinde parası olur. Campus Hesap üzerinden verilebilecek Düzenli Ödeme Talimatı ile öğrencinin kira, yurt gibi ödemeleri her ay otomatik yapılır.

HSBC Campus, Express Bankacılık ile de öğrencinin hayatını kolaylaştırır. HSBC Express Bankacılık Kanallarından yapılan bankacılık işlemleri ücretsizdir.

"Taksite fırsata doymam, bedava uçarım, alışverişte hızıma kimse yetişemez" diyen öğrenciler, HSBC Campus, Pegasus Kart Üniversiteli, Advantage Hızz Üniversiteli kartlarından yaşam tarzlarına uygun olanı seçerek, kendilerine özel indirim ve avantajlarından yararlanabilirler. Üstelik Campus ve Advantage Hızz Üniversiteli ile internet, telefon ve ATM’lerden yapılan kontör yüklemelerinde 20 kat NakitPuan avantajı kazanırlar.

HSBC Campus'ün tüm bu avantajları ve fırsatlarından yararlanabilmek için en yakın HSBC Bank şubesine gidip, HSBC Campus Hesap açtırılması yeterli.

Detaylı bilgi için;