BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Öğrencisiyle yatakta basıldı

Öğrencisiyle yatakta basılan öğretmen öyle sözlerle kendini savundu ki...

Abone ol

15 yaşındaki öğrencisiyle basılan ve 14 yaşındaki başka bir öğrencisiyle de birlikte olan öğretmen, "Şefkate muhtaçlardı, bende ilgilendim" dedi.

Adana'da Sosyal Bilgiler dersi öğretmeni 35 yaşındaki U.K., görev yaptığı ilköğretim okulundaki öğrencileri 14 yaşındaki G.Ö. ve 15 yaşındaki D.N. ile cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı. Yüreğir İlçesi'nde bir ilköğretim okulunda görevli öğretmen U.K.'nin, öğrencileriyle ilişkiye girdiği ihbarı alan polis takibe başladı.

800056298462.jpgEşi de kendisi gibi öğretmen olan 1 çocuk babası U.K.'nin öğrencileriyle evinde buluştuğu belirlendi. Önceki gün, öğrencilerden D.N., öğretmeninin evine girince polis harekete geçti. Mahkeme kararıyla evin kapısını kıran ekipler, öğrenci ile öğretmeni yatakta çırılçıplak sevişirken yakaladı. Gözaltına alınan U.K. sorgusunda, "Şefkate muhtaçlardı ben de ilgilendim" dedi.

"AŞIK OLDUM"

Sosyal hizmet uzmanlarının gözetiminde ifadesi alınan öğrenci D.N., öğretmeniyle ilişkisinin bir yıldır sürdüğünü söyledi. Öğretmenine aşık olduğunu söyleyen D.N.'nin, "Her şeyimizle ilgileniyordu. Yakın ilgisi karşısında aşık oldum. Bir yıl önce evinde ilişkiye girdik. Bekaretimi o zaman kaybettim. O günden sonra da birlikte oluyorduk" dediği öğrenildi. Öğretmeni ile ilişkiye girdiği teknik takip sonucu ortaya çıkan öğrencilerden 14 yaşındaki G.Ö. de, bir yıl önce babası öldüğü için öğretmeni U.K.'nin gösterdiği ilgiye karşılık verip, 3 ay önce de ilişki yaşamaya başladığını anlattı.

EŞİ ŞOKA GİRDİ

U.K.'nin eşi ise, 'Okuldan çıkınca sen annenlere git, ben de erken çıkarsam gelirim' diyordu. Hiç şüphelenmedim" dedi. Utanmaz öğretmen çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. D.N. ile G.Ö. yurda yerleştirildi.