BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Öğrenci servisi kaza yaptı: 18 yaralı

Gaziantep’te öğrenci servisinin karıştığı kazada 17’si öğrenci 18 kişi yaralanırken olay yerinde adeta can pazarı yaşandı. <br/>Edinilen bil...

Abone ol

Gaziantep’te öğrenci servisinin karıştığı kazada 17’si öğrenci 18 kişi yaralanırken olay yerinde adeta can pazarı yaşandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Pancarlı Mahallesi 5 ve 6 Nolu sokakların kesiştiği kavşakta meydana geldi. İddiaya göre Mürsel F. yönetimindeki 27 D 2400 plakalı otomobil ile Hakan D. yönetimindeki öğrencileri taşıyan 27 S 1124 plakalı öğrenci servisi çarpıştı. Çarpışmanın ardından aşırı süratli olduğu iddia edilen öğrenci servisi duvara çarparak durabildi. Diğer otomobil ise 6 Nolu cadde üzerinde biraz ilerledikten sonra yol kenarında durdu. Kaza sonrası olay yerinde yaralı öğrencilerin yardımına koşan bir vatandaş yaşananları da cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde öğrencilerin kaza sonrası minibüsten çıkarak kendilerini yol kenarına attıkları gözlendi. Öğrencilerin bağırışları ise yaşanan dehşeti gözler önüne serdi. Yaralı öğrenciler çevredeki vatandaşlardan yardım isterken büyük bir panik yaşandı. Kazada yaralanan 17’si öğrenci toplam 18 kişi olay yerine gelen ambulanslarla devlet hastanelerine götürüldü.
Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yapmak için çevre güvenliği aldı. Kazaya karışan otomobildeki şahıslardan şüphelenen polis otomobilde arama yapmak istedi. Otomobilde arama yapan polis ruhsatsız bir adet tabanca ele geçirdi. Şarjörü dolu olan tabancaya el konulurken polis silah üzerinde inceleme başlattı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(İHA)