BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.437,80
HABER /  GÜNCEL

Oğlunun tabutunu gören anne öldü

Beyin kanaması geçiren oğlunun öldüğünü öğrenen annesi, tabut evlerinin önüne geldiğinde kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti

Abone ol

Kocaeli'nin Başiskele ilçesi Kullar'da geçirdiği beyin kanaması sonrası hayatını kaybeden oğlunun eve gelen cenazesini görünce kalp krizi geçiren kadın hayatını kaybetti.

Kullar Tepecik mahallesi Yakacık caddesinde dün meydana gelen olayda, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçiren 55 yaşındaki Kemalettin Kaval, tedavi için götürüldüğü hastanede 3 gün süren yaşam mücadelesi sonrasında hayatını kaybetti. Kaval'ın cenazesinin tabutla eve getirildiğini gören 76 yaşındaki annesi Emine Kaval bu duruma dayanamayarak fenalaşıp yere yığıldı. Yakınlarının müdahalesine rağmen kendine gelemeyen anne Kaval için eve sağlık ekipleri çağrıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan yaşlı kadın, gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Anne Kaval'ın hayatını kaybetmesi ardından önce Kemalettin Kaval'ın cenazesi Kullar Merkez Camii'nde öğlen namazının ardından alınarak Kullar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Daha sonra ise anne Emine Kaval da ikindi namazının ardından oğlunun yanında toprağa verildi.