BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Oğlunun hasretini taşa yazdı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde askerde olan oğlunun hasretine dayanamayan baba, iş yerinin önündeki parke taşlarına asker oğlunun şafağını ya...

Abone ol

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde askerde olan oğlunun hasretine dayanamayan baba, iş yerinin önündeki parke taşlarına asker oğlunun şafağını yazıyor.
Motosiklet tamircisi 54 yaşındaki Nuri Ceylan, vatani görevini Tunceli’de yapan oğlu Muhammet Ceylan’ın teskeresine kalan günleri, işyerinin bulunduğu sokaktaki parke taşlarına yazmaya başladı. Baba Nuri Ceylan, oğlunun askerde olduğunu, hasretine dayanamadığı için de kalan günleri parke taşına yazdığını söyledi. Oğlunun kalan günlerini yazdığı parke taşlarını da her gün temizlediğini dile getiren baba Ceylan, "Oğlum askerde, onun terhisine kalan günlerini buraya yazıyorum. Burayı parke taşı ile döşediler. Oğlumun kalan günlerinin yazılı olduğu yerleri her gün temizliyorum. 100’den başladım şimdi 24. gündeyim. Her gün bir gününü bu taşlara yazıyorum oğlum Muhammed’in. Tunceli Nazmiye’de komando eri olarak vatani görevini yapıyor. Oğlum dağıtımda 10 gün izin kulandı başka izin kullanmadığı için bayramdan bir hafta önce ayın 31’inde terhis olacağının heyecanını şimdiden yaşıyoruz. Oğlumu çok özledim, her sabah iner inmez gözümü taşlara çeviriyorum. Öğlenden sonra hemen kalemi elime alıp yerde bulunan parke taşına kalan günlerini yazıyorum" dedi.
(İHA)